Ny partner med tung ledelseserfaring i EDC Poul Erik Bech i Slagelse

Martin C. Ladefoged er optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech i Slagelse pr. 1. september 2022. Martin har været væk fra ejendomsbranchen i en periode, men vender nu retur med mere end 10 års ledererfaring og centrale kompetencer inden for salg og markedsføring. Senest kommer han fra en stilling som Head of Department Netplan i Fibia, og nu ser den energiske partner frem til at lede boligbutikken i den by, han er opvokset.

Martin C. Ladefoged siger: ”Jeg er glad for at komme med ombord hos EDC Poul Erik Bech koncernen, og jeg glæder mig til at komme rigtigt i gang. Jeg har været væk fra branchen i knap 10 år, men det har længe trukket i mig for at komme tilbage igen – og selv om jeg ikke har haft en direkte tilknytning til ejendomsbranchen, har jeg qua ejerskab i et mindre ejendomsselskab holdt mig nogenlunde ajour på udvikling/trends og jura. Så da muligheden opstod for at blive partner i boligbutikken i Slagelse, slog jeg til.”

”EDC Poul Erik Bech er en virksomhed med en klar kultur og stærke værdier, som jeg kan identificere mig med. Her er et professionelt setup og en positiv tilgang til tingene – især konkretiseret ved en velfungerende BackOffice-funktion, der giver en god sikkerhed og støtte i en virksomhed, der er præget af bred kompetence og lang erfaring. Bl.a. er det en kæmpe fordel i forhold til vores konkurrenter, at vores Kundecenter har åbent hver dag året rundt fra 8-22 og svarer telefonen, når vi andre er ude på fremvisninger m.m. Flere og flere kunder vælger nemlig at kontakte os efter kl. 17.”

Fightervilje
Martin tiltræder som partner i boligbutikken i Slagelse, hvor han skal arbejde tæt sammen med sit team på fire kompetente og ivrige medarbejdere:

”Butikken og mine nye kollegaer har efterladt et godt indtryk. De er nogle fightere, der vil gå rigtig langt for kunderne, markedet og for at løfte boligbutikken til nye højder. De har stor erfaring, og jeg kommer til med ny energi og ledelseserfaring, som i kombination giver gode forudsætninger for at opnå vores mål om at hjælpe flere slagelseanere med deres boligdrømme. Og dermed vækste butikken yderligere,” siger Martin C. Ladefoged.

Grundighed og ordentlighed
Martin er statsautoriseret ejendomsmægler, og nu vil han forsøge at gøre positive ændringer for boligbutikkens tilstedeværelse i Slagelse. Han siger: ”Grundighed, ordentlighed og at følge tingene til dørs er blevet lidt af et mantra for mig. Derfor vil vi i afdelingen bestræbe os på at blive den foretrukne partner, når der skal handles bolig i Slagelse, og det opnår vi kun ved at være tilgængelige og klar til at handle, når kunderne er det. Det bliver afgørende, hvis vi skal blive markedsledende. Nu ser jeg frem til at skabe et tæt og stærkt partnerskab med mine medarbejdere, kunderne og resten af organisationen,” fortæller han.