Skarp kandidat bliver ny boligpartner i EDC Poul Erik Bech i Herning

Lasse Ringaa er optaget som boligpartner i EDC Poul Erik Bech Herning pr. 1. september 2022. Lasse har mere end 6½ års erfaring som ejendomsmægler, har en kandidat fra universitetet og har tidligere arbejdet i en international virksomhed. Den talglade partner er født og opvokset i Herning og har et indgående kendskab til byen.

I boligbutikken i Herning tiltræder Lasse et ungt og dynamisk team på i alt otte medarbejdere. Lasse Ringaa siger: ”EDC Poul Erik Bech har et stærkt koncept. Der er styr på tingene og en god forretningsmodel, hvor EDC Poul Erik Bech Fonden spiller en værdifuld rolle og giver en stærk sammenhængskraft. Dertil er et værdisæt, som stemmer overens med mine egne overbevisninger. Organisationen bestræber sig på at gøre tingene ordentligt og med etisk og moralsk korrekthed. Vi bidrager med meget mere, end bare at sælge boliger, og det ser jeg frem til at tydeliggøre for Herningenserne.”

”I afdelingen har jeg fået gode kollegaer, der har taget godt imod mig. Jeg kommer til som den anden boligpartner i butikken, hvor Rasmus Lyth og jeg skal skabe et tæt samarbejde. Vi ser ud til at supplere hinandens kvaliteter rigtig godt, og vi er enige om strategi og retning for boligbutikkens videre udvikling. Desuden har vi EDC Poul Erik Bechs erhvervsafdeling som overbo. Det giver et stort potentiale for et stærkt samarbejde og samspil imellem vores to afdelinger. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med dem alle og få skabt vedholdende og gode makkerskaber, der skal udløse boligbutikkens store potentiale og løfte den til endnu mere succes.”

Et langt, sjovt træk
Lasse Ringaa siger: ”Vi har lagt en 5-års plan, der skal styrke vores konkurrencedygtighed i området. Herning er en by med stor konkurrence på markedet, så det er vigtigt med en klar strategi. Vi vil gerne være den bedstsælgende mægler i Herning på sigt, men målet er i første omgang at sikre bæredygtig vækst i løbet af de næste fem år. Vi skal være dygtige og have vindermentalitet for at nå vores mål, men jeg er sikker på, at det bliver et langt, sjovt træk for mig og ikke mindst for hele boligbutikken.”

”Jeg går meget op i tal og lovgivning, så på det grundlag, kan man godt sige, at jeg er lidt nørdet. Det betyder også, at jeg kommer til at følge med hele vejen og justere strategien undervejs. Sagt på en anden måde kommer jeg til at bidrage med det praktiske overblik til afdelingen.”

Kunder = gæster
Kunderne er centrale i arbejdet som ejendomsmægler, men for Lasse Ringaa er kunder lidt af et fyord: ”Når man dukker op i boligbutikken i Herning, skal man føle sig velkommen og godt behandlet fra første sekund. Jeg kan egentlig ikke lide ordet kunder. Hos os, er det vores gæster. Vores gæster skal føle sig hjemme, og de bliver behandlet som var det vores egne gæster i privaten. Det gælder både i salgsprocessen, og når de dukker op hos os i butikken. Jeg glæder mig til at komme i gang og give vores gæster den bedst mulige proces og handel, når de skal have opfyldt deres boligdrømme hos os,” siger Lasse Ringaa.

Lasse Ringaa

Indehaver, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 96260614
Mobil: 23811900
E-mail: lsr@edc.dk