Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed kommer til Gilleleje

EDC Poul Erik Bech overtager den 1. august boligbutikken EDC Torben Mikeli Olsen i Gilleleje. Efter det nye opkøb består EDC Poul Erik Bech af 63 boligbutikker, 18 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere. Ægteparret Torben Mikeli Olsen og Jeanne Mikeli Olsen fortsætter i butikken i følgeskab med resten af medarbejderstaben, og derudover søges en ny partner til at videreudvikle den nye EDC Poul Erik Bech-butik.

EDC Poul Erik Bech overtager EDC-butikken på Gilleleje Hovedgade 17 efter den tidligere ejer Torben Mikeli Olsen, der har været indehaver af butikken i over 20 år. Poul Erik Bech siger:

“Det er en stor glæde, at vi nu også er repræsenteret i Gilleleje, og vi dermed har styrket vores position i Nordsjælland. Det er vigtigt for os at være lokalt til stede i hele landet, så de tætte relationer til kunderne bevares. Vores vision er, at der intet sted i Danmark må være mere end 30 minutter til den nærmeste boligbutik. Gilleleje ligger rigtig godt i forhold til vores andre butikker i Nordsjælland, og med den nye butik kan vi derfor komme endnu tættere på kunderne.”

Velkendte ansigter og ny partner

Både Torben Mikeli Olsen, som har arbejdet som mægler på nordkysten i 30 år, Jeanne Mikeli Olsen, der har været i butikken som salgskoordinator i over 16 år, og salgstrainee Pelle Culmsee fortsætter i butikken.

Poul Erik Bech udtaler: “De gør det allerede rigtig godt i Gilleleje, og ægteparret Torben og Jeanne Mikeli Olsen har mange års erfaring i byen, så vi glæder os meget til at få deres dygtige team med ombord. For at styrke butikken yderligere søger vi nu en stærk og dedikeret partner, der vil være med til at drive udviklingen af butikken og hjælpe en masse nye kunder med at købe eller sælge deres bolig.”

Om beslutningen om at sælge siger Torben Mikeli Olsen: “Efter 20 år som selvstændig har det selvfølgelig været en stor beslutning af sælge butikken, men da jeg havde bestemt mig for, at det var det, jeg ville, var det helt naturligt for mig at vende det med Poul Erik. Jeg har stor tillid til hele EDC Poul Erik Bech-koncernen, og jeg ved, at butikken i det regi vil blive kørt videre i samme ånd som hidtil. Det føles rigtigt at sælge en veldrevet butik og samtidig fortsætte som ejendomsmægler i butikken. Dermed tages den administrative del af mit bord, så jeg får mere tid til at fokusere på den direkte kontakt med vores kunder.”

“Hele medarbejderstaben fortsætter i butikken, så det vil også fremover være de samme kendte ansigter, man kan møde i butikken. Nu har vi bare en større platform at spille på med Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed i ryggen. EDC Poul Erik Bech har længe bevist, at man med flid, etik og godt købmandskab kan blive den bedste i klassen, så jeg forventer, at vi med EDC Poul Erik Bech-koncernens solide netværk og en ny partner i butikken vil komme til at stå endnu stærkere.”

Lokal boligbutik i en landsdækkende koncern

EDC Poul Erik Bech består med den nye butik af 63 boligbutikker, 18 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere. Torben Mikeli Olsen fortæller om at blive en del af en stor koncern:

“En af vores største styrker er, at vi som bosiddende i byen kender Gilleleje og omegn bedre end vores egne bukselommer. Jeanne er født og opvokset her, og selv har jeg boet og arbejdet som mægler i byen i over 30 år. Det har en stor værdi, og vi vil fortsat være den lokalkendte mægler, men samtidig være en del af en koncern, der er stærkt repræsenteret over hele landet. Mange købere kommer uden for lokalområdet, og derfor vil det kun være en fordel for vores kunder, at vi kommer til at indgå i EDC Poul Erik Bechs landsdækkende indsatser inden for bl.a. markedsføring og dermed også Danmarks største køberkartotek. På den måde har vi nemlig en unik mulighed for at være i kontakt med flest mulige potentielle købere.”

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk