EDC Bolig Poul Erik Bech ansætter underdirektør

Michael Ingolf Johansen (54) er pr. 1. juli 2020 ansat som underdirektør på Sjælland i EDC Bolig Poul Erik Bech. Michael Ingolf Johansen har en langvarig finansiel baggrund, hvor han senest kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver for Sparekassen Sjælland-Fyn, og han har tidligere været i Nykredit i 14 år, hvor han har været område- og centerdirektør i Danmark og landechef i Frankrig.

Thomas H. Jensen, direktør for EDC Bolig Poul Erik Bech udtaler: ”Vi er meget glade for at kunne byde Michael velkommen på holdet, som underdirektør for vores Sjællandske boligbutikker. Michael har et stærkt personligt drive og har en solid ledererfaring fra en lang række tidligere lederjobs i den finansielle branche. Michael er den helt rette til jobbet og er et perfekt supplement til vores lederteam.”

”Vi har ambitiøse vækstplaner og ønsker at fortsætte vores positive udvikling, og her bliver Michael en vigtig del af vores ledelsesgruppe. Vores anden underdirektør, Nicky Eckhardt, har været på plads siden nytår, og nu mangler vi blot at få landet en underdirektør for vores boligbutikker i Midt- og Nordjylland, så har vi den nye organisation på plads.”

Michael Johansen, som privat bor i Hillerød udtaler: ”Jeg glæder mig til prøve kræfter med en ny branche med nye spændende udfordringer og begynde en karriere i Danmarks største landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Jeg ser frem imod at videreføre og udvikle vores mange boligbutikker på Sjælland i samarbejde med resten af ledelsen og de lokale partnere og afdelingsledere.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 61 boligbutikker samt 17 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.