EDC Bolig Poul Erik Bech styrker sig med to nye partnere i Holbæk

EDC Bolig Poul Erik Bech Holbæk udvider forretningen med to nye partnere i form af Mads Pugerup Rasmussen, som i forvejen er ansat i EDC Bolig Poul Erik Bech og Allan Bachmann, som starter 1. august 2020.
Mads Pugerup Rasmussen kommer fra en stilling som afdelingsleder i EDC Bolig Poul Erik Bech, og Allan Bachmann kommer fra en stilling som daglig leder hos Nybolig Odsherred.

EDC Poul Erik Bech købte i marts 2020 EDC Westermanns boligbutik i Holbæk. Udviklingen af butikken har siden da været i støbeskeen, og i dag består butikken både af salg inden for bolig, erhverv og landbrug.

Den rivende udvikling og stigende efterspørgsel i Holbæk og omegn har medført et vokseværk i butikken. Derfor indtræder Mads Pugerup Rasmussen, som i dag sidder som afdelingsleder i butikken, og Allan Bachmann som partnere i EDC Bolig Poul Erik Bech Holbæk, hvor de i tæt samarbejde fremadrettet skal drive og udvikle butikken.

Mads Pugerup Rasmussen (27) har været ansat i EDC Bolig Poul Erik Bech siden marts 2019, hvor han senest har arbejdet som afdelingsleder i Smørum. Han siger: “Jeg glæder mig til fortsat at have fornøjelsen af at være en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Det er en spændende udfordring at skulle videreudvikle den nye butik i Holbæk, som i den grad er kommet godt fra start. Butikken har fået god omtale, og der er fortsat stor aktivitet.”

Allan Bachmann (42) kommer fra en stilling som tidligere daglig leder hos Nybolig Odsherred og bor privat i Holbæk. Han siger: “Jeg har længe gået med et ønske om at prøve mig selv af helt i front, og derfor glæder jeg mig meget til at tiden går løs med nye og spændende udfordringer, som partner i EDC Bolig Poul Erik Bech i Holbæk. Det får jeg nu chancen for sammen med Mads Pugerup Rasmussen, hvilket jeg glæder mig helt vildt til.”