EDC Poul Erik Bech ansætter ny direktør for Bolig

Thomas H. Jensen er udnævnt som ny direktør for EDC Bolig Poul Erik Bech pr. 1. marts 2020. Han har siden starten af 2017 været underdirektør i firmaet og har været i EDC i 8 år. Han overtager stillingen fra Kiehn Christensen, der har ønsket at skære ned i arbejds- og rejsetid, men fortsætter som konsulent i virksomheden samt indtræder i virksomhedens bestyrelse og et nyt Advisory Board.

Thomas H. Jensen har været underdirektør i EDC Bolig Poul Erik Bech siden starten af 2017 og er pr. 1. marts 2020 udnævnt som direktør for EDC Bolig Poul Erik Bech.

”I Thomas får vi en boligdirektør, som brænder for den opgave, hvor han skal fortsætte med at udvikle vores 60 boligbutikker, som vi har ambitioner om skal blive til flere. Han er vanvittig flittig og sætter en ære i, at der er styr på tingene og er samtidig behagelig at arbejde sammen med, så vi ser meget frem til samarbejdet i den nye rolle som direktør,” siger Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af 60 boligbutikker samt 17 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

Fortsætter i Advisory Board

Kiehn Christensen, der næste gang runder de 63 år, startede hos Poul Erik Bech for over 15 år siden og har altså nu valgt at stoppe som direktør i EDC Bolig Poul Erik Bech. Gennem alle årene har Kiehn Christensen haft sin bopæl i Skanderborg.

”Det har været en fantastisk tid med mange spændende udfordringer og en vild vækstrejse. Ikke mindst de seneste 11 år, hvor jeg har stået i spidsen for Bolig sammen med gode kolleger i hele virksomheden. Vi har en virksomhed, som vi kan være stolte af, og som vi skal værne om, da den er noget ganske særligt i mæglerbranchen,” sagde Kiehn Christensen til de mange fremmødte på virksomhedens årlige kick-off møde. Han fortsætter:

”De mange rejsedage og ikke mindst overnatninger i København, har min hustru og jeg et ønske om at reducere markant, hvilket har været afgørende for min beslutning. Jeg har altid været enormt glad for mit arbejde, så jeg er meget tilfreds med, at jeg fortsætter som konsulent og sparringspartner i firmaet. Samtidig kan jeg påtage mig bestyrelses-, Advisory Board arbejde og konsulentopgaver indenfor strategi-, ledelsessparring og rådgivning om virksomhedskøb for andre virksomheder.”

Poul Erik Bech siger: ”Kiehn startede som regionschef for bolig i Vest i 2004. Den samlede virksomhed bestod dengang af lidt over 20 boligbutikker. I dag sidder vi her med 60 butikker, så det er en fantastisk udvikling, vi har været igennem sammen. Jeg har altid været utrolig glad for samarbejdet med Kiehn og har meget at takke ham for.”

”Derfor er vi naturligvis meget glade for, at Kiehn fortsætter med at være tilknyttet vores firma. Han fortsætter således som ekstern konsulent. Herudover bliver han medlem af bestyrelsen samt indtræder i et nyoprettet advisory board i Bolig. Vi er selvfølgelig særdeles tilfredse med at beholde en så stærk kapacitet,” slutter Poul Erik Bech.