EDC Poul Erik Bech køber boligbutik i Guderup på Als i Sønderjylland

EDC Poul Erik Bech overtager den 1. november 2021 boligbutikken EDC Nystadens Ejendomscenter, Guderup på Als. EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed og har allerede boligbutik i Sønderborg, så de to boligbutikker skal arbejde tæt sammen om at øge markedsandelene i området.

EDC Poul Erik Bech består efter det nye opkøb af 64 boligbutikker, 18 erhvervscentre og har netop rundet 600 medarbejdere og overtager EDC-butikken på Skolegade 2, Guderup – 6430 Nordborg. Poul Erik Bech siger:

”Vi har fortsat store vækstambitioner, så det er med stor glæde, at vi nu også er repræsenteret i Nordborg. Med vores eksisterende boligbutik i Sønderborg ser vi rigtig gode muligheder for at videreudvikle boligbutikken i et tæt samarbejde mellem de to butikker, så vi kommer til at stå endnu stærkere og dermed styrker vores position i området.”

”Vi vil rigtig gerne videreudvikle boligbutikken, så vi søger en partner til den nye EDC Poul Erik Bech-butik i Guderup, mens de tre eksisterende og dygtige medarbejdere fortsætter i butikken. Samtidigt har vi allerede planer om, at boligbutikken skal flytte i mere nutidige lokaler, så vi ser frem imod at byde vores kunder velkommen i nye, flotte lokaler i løbet af det kommende halve år.”

Købere fra hele landet

Ejendomsmægler Peter Støchel fortsætter som leder af EDC Poul Erik Bech-butikken og siger om ejerskiftet: ”Vi ser meget frem til, at vi får investeret i nye lokaler og får mandet op med en ny mægler og partner. Desuden skal vi også styrke butikken med en fuldtids sagskoordinator, der kan tage sig af alt det administrative. Det kommer også til at styrke salget af boligerne for vores kunder, da vi nu kan få henvist købere fra hele landet inden fra samme virksomhed, hvilket vil betyde endnu bedre afsætning af boliger i området.”

EDC Poul Erik Bech har købt butikken EDC Nystadens Ejendomscenter, Guderup af dødsboet efter den tidligere indehaver Ole Gregers Hansen som døde i marts 2021.

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk