EDC Poul Erik Bech køber boligbutik i Stevns og åbner ny butik i Faxe

Efter 38 travle år som lokal ejendomsmægler EDC Stevns, Rødvig Stevns har indehaver Leo Nielsen valgt at overdrage sin forretning til EDC Poul Erik Bech Køge, der således bliver dækket som Køge og Stevns butik. Desuden åbner EDC Poul Erik Bech en helt ny boligbutik i Faxe pr. 1. november 2022, hvor de tre butikker vil arbejde tæt sammen, så de dækker hele Stevns.

EDC Stevns i Rødvig bliver nu en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Indehaver Leo Nielsen siger:

“Jeg vil nu trappe ned og nyde mit otium med familien, børn og alle børnebørnene, det glæder jeg mig meget til efter de mange travle år. Forretningen EDC Stevns bliver videreført af EDC Poul Erik Bech og alle vores kunder både sælgere og købere vil således også blive serviceret via Køge, Stevns.”

“Min gode og dygtige medarbejder Charlotte Bendtsen vil stadig være at finde i forretningen i Rødvig på Stevns. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores kunder igennem de mange år for et godt samarbejde, og byder velkommen til nye kræfter hos EDC Poul Erik Bech, der som Danmarks største har kræfterne og ekspertisen til at drive forretningen videre på bedste vis,” siger Leo Nielsen.

Dækker hele Stevns

Poul Erik Bech har på 44 år opbygget Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed, som består af 19 erhvervscentre, 75 boligbutikker og 650 medarbejdere. Nu tilføjes der altså endnu en boligbutik i Stevns samt en helt ny butik i Faxe, der åbner den 1. november 2022. Poul Erik Bech siger:

“Det er en fornøjelse at kunne fortælle, at vi nu overtager EDC boligbutikken i Rødvig. Vi vil gerne dække hele Stevns, så vi vil efterfølgende flytte butikken til nye lokaler i Store Heddinge. Samtidig åbner vi pr. 1. november en boligbutik i Faxe, hvor vi i dag ikke er repræsenteret.”

“Det betyder, at vi kommer til at dække hele Stevns, og de to nye butikker kommer til at køre et tæt parløb med vores boligbutik i Køge under indehaver Jeppe Ertmans kyndige ledelse. På den måde vil vi udnytte vores ressourcer på tværs, og vi ønsker at optage en lokal partner i hver af de to nye butikker. Den helt rigtige køber til en bolig kommer ofte uden for lokalområdet, og her vil vi kunne henvise købere fra alle vores butikker og ikke mindst fra hovedstadsområdet.”

Indehaver af EDC Poul Erik Bech Køge, Jeppe Ertman, siger: “Vi er i dag den bedst sælgende ejendomsmægler i Køge Kommune – faktisk med et rimeligt stort forspring til vores konkurrenter. Den placering har vi også som ambition i de to nye butikker, og vi brænder for at levere en rigtig god service til kunderne på Stevns.”

Jeppe Ertman

Indehaver, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587785
Mobil: 26853581
E-mail: jep@edc.dk

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk