EDC Poul Erik Bech opruster med ung og ihærdig boligmægler

kommer på baggrund af en massiv vækstperiode, hvor Herlevbutikken på bare 3½ år er gået fra at være 3. bedst i kommunen til i dag at være den bedst sælgende mæglerbutik i hovedstadskommunen. Andreas er født og opvokset på Lolland, hvor han også tog sit traineeforløb, så mæglerfaget og Storkøbenhavn er nye græsgange for den unge ejendomsmægler, men det skræmmer ham nu ikke.

Det går godt for boligbutikken i Herlev. Faktisk så godt, at afdelingen ligger nummer ét i Herlev Kommune og kan melde om knap 50 solgte boliger i 2022 – indtil videre. Boligbutikken har travlt og har derfor valgt at opruste med en ny, dygtig mægler, der skal hjælpe butikken med at håndtere de mange opgaver.

”Jeg ansøgte stillingen hos EDC Poul Erik Bech i Herlev, da det virkede som en superinteressant mulighed for mig. Efter et par samtaler, stod det også klart, at det var et godt match for alle parter. Jeg har haft en fantastisk opstart med gode kollegaer og masser af tillid, så jeg føler, at jeg er faldet hurtigt til og er på lige fod med resten af afdelingen,” fortæller Andreas Christiansen og fortsætter:

”Det føles godt at være med ombord i en stærk koncern med mange muligheder og et stærkt fællesskab i afdelingen. Jeg har kun boet i København i 3 måneders tid, og samtidigt er arbejdet som ejendomsmægler jo også ret nyt. Men jeg glæder mig over at være i gang og ser frem til mange gode år i Herlev.”

Hår på brystet
Med tilgangen af Andreas består Herlevafdelingen nu af fire kompetente medarbejdere, der hjælper kunder fra hele Herlev Kommune med at opfylde deres boligdrømme. Den unge mægler har allerede fået masser af ansvar, som giver motivation og hår på brystet:

”Til en start har jeg selvfølgelig lært markedet og butikken at kende, men jeg har fået masser af ansvar, og det motiverer mig meget. Jeg kommer til som nyuddannet mægler. Derfor vil jeg bidrage med et drive og gåpåmod, som jeg vil forsøge at styrke afdelingen med – og så vil jeg selvfølgelig gerne hjælpe med nogle gode sager, så vi kan fortsætte vores stærke vækstrejse.”

EDC Poul Erik Bech i Herlev er en del af Danmarks største mæglervirksomhed med 19 erhvervscentre, 75 boligbutikker fordelt i hele landet og mere end 650 medarbejdere.