Vi overtager 2 butikker på Amager

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 50 butikker fordelt over hele landet. På Amager har vi fornøjelsen at fortælle at vi udvider med 2 ekstra boligbutikker, beliggende på Amagerbrogade og Ørestads Boulevard. Vi får således 4 boligbutikker der tilsammen dækker Amager.

Hidtil har der stået EDC Poul Erik Bech på facaderne på EDC-butikkerne i Holmbladsgade og på Islands Brygge, men fra 1. september 2018 kommer samme navn også på EDC-forretningerne på Amagerbrogade og i Ørestad. Lars Sørensen er fortsat at finde som partner og medejer af butikken på Amagerbrogade. Thomas Jakobsen optaget som partner og medejer af EDC Poul Erik Bech, Ørestad.

Størst salgskraft

”Vi er rigtigt glade for, at vi fik muligheden for at erhverve de 2 butikker, således at vi nu har alle 4 EDC-butikker i København S. Det giver os en mulighed for et endnu tættere samarbejde om salget af boligerne i dette område. I forbindelse med købet vil vi desuden opgradere bemandingen, hvorfor vi leder efter flere mæglere”, fortæller Poul Erik Bech.

2300 København S er det område i Danmark, hvor der handles flest boliger.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme, der har en særlig plads i vores hjerte. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæglervirksomheden, støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle brænder for at gøre en forskel for andre. Fonden sikrer samtidig et godt grundlag for at tænke langsigtet og dermed sikre virksomhedens beståen lang tid fremover.

Sådan finder vi køberne!

EDC Poul Erik Bech er repræsenteret over hele landet. Det giver os en meget stor kontaktflade samt daglig kontakt med mange potentielle købere fra hele landet. Vi kender deres aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for, at finde den rigtige køber, som ofte bor uden for Amager.

 

Går du i salgstanker?

Start med en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig