EDC Poul Erik Bech trækker i førertrøjen i Herlev

Det går rigtig godt for EDC Poul Erik Bech boligbutikken i Herlev. Faktisk så godt, at butikken ligger nummer ét i hovedstadskommunen. Det fremgår af Boligsiden.dk, hvor købere, sælgere og andre interesserede kan se, hvilke mæglere der klarer sig bedst i et specifikt område. Butikkens fine vækstrejse fra på 3½ år at være 3. bedst i byen til i dag at være nummer 1 har krævet hårdt arbejde, et kompetent bagland og et ekstraordinært samarbejde. EDC Poul Erik Bech ser dog ind i en lys fremtid, hvor endnu større ting vil være i vente.

EDC Poul Erik Bech i Herlev har haft en forrygende start på året, og har allerede nu hjulpet mange boligejere med salget af deres bolig. En præstation, som de godt kan være stolte af, fortæller partner i EDC Poul Erik Bech Herlev Jespper Støckel:

”I løbet af mine år i butikken er vi gået fra at være den 3. bedste til den bedst sælgende mægler i Herlev. Vi har strømlinet vores processer og hele tiden løbet stærkt. Jeg tror, at hovedårsagen til vores medgang er, at vi er et hold af kompetente, individuelle spillere, der forstår at sætte butikken før os selv. Vi har haft en god strategi, hvor kunderne er kommet endnu mere i fokus, og det er fedt at se, at det har givet resultater, og vi har gjort det rigtige. Det har været en spændende rejse, vi har været på, og vi er meget stolte over at kunne sige, at vi er nummer 1 i Herlev. Og vækstrejsen er bestemt ikke slut endnu.”

”Jeg tilskriver meget af butikkens succes til vores store og kompetente bagland, der har gjort det muligt for os at fokusere endnu mere på kunderne i Herlev. Især vores Kundecenter på hovedkontoret skal have ros. De har fanget mange ting, som vi ikke når i den daglige drift, og det har været en stor gevinst. Der er kommet mange salgstjek derfra, og det er vi selvfølgelig meget glade for. Det er en kæmpe fordel for os i forhold til vores konkurrenter, at vores Kundecenter har åbent fra 8-22 alle ugens dage 365 dage om året. Det har vores kunder selvfølgelig taget rigtig fint imod,” fortæller han.

www.boligsiden.dk er kriteriet for at være den bedst sælgende boligbutik i byen, at man gennem en rullende 12 måneders periode har solgt flere boliger end konkurrenterne. Det har EDC Poul Erik Bech Herlev gjort.

Butikken kommer først
Rasmus R. Kreilgaard, er også partner i EDC Poul Erik Bech Herlev. Han siger: ”Vi har på 3½ år fået løftet butikken til helt nye højder. Det har vi gjort ved hele tiden at have butikken først. Herlev er et ret unikt markedsområde, hvor byen er opdelt i vidt forskellige områder med forskellige boligtyper, der præger hvert område. Områderne kan noget forskelligt, og det har vi været gode til at formidle i vores markedsføring. Med en god strategi og et godt samarbejde i butikken, kan vi sige, at vi stort set har fremvisninger hver dag i ugen. Det er selvfølgelig udslagsgivende, da vi så får mødt kunderne og kan bruge store dele af vores tid på og med dem. Vækstrejsen er bestemt ikke slut endnu, og vi ser frem til at løfte butikken til endnu mere succes i fremtiden.”

EDC Poul Erik Bech i Herlev er en del af Danmarks største mæglervirksomhed med 19 erhvervscentre, 74 boligbutikker fordelt i hele landet og mere end 650 medarbejdere.

Rasmus R. Kreilgaard

Medejer, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587043
Mobil: 25626565
E-mail: rke@edc.dk