EDC Poul Erik Bech vil åbne endnu en boligbutik på Nørrebro

Efter seks år som medejer af EDC Poul Erik Bech på Nørrebro har Daniel Bloch valgt at flytte sin ejer- og partnerandel til Hedehusene for at komme tættere på sin bopæl. Selvom det har været en stor beslutning at sige farvel til Nørrebro, tager Daniel den med ro i sindet, da han efterlader en solid og fremtidssikret butik. EDC Poul Erik Bech benytter samtidigt lejligheden til at slå dørene op for endnu en boligbutik, der kommer til at ligge på indre Nørrebro og dermed supplere den eksisterende butik på ydre Nørrebro.

Daniel Bloch har i små 20 år arbejdet som mægler i København, og de seneste seks år har han været partner i EDC Poul Erik Bech-boligbutikken på Nørrebro. Men han rykker sin partnerandel til hjemstavnen Hedehusene pr. 1. marts 2022. Han fortæller:

”I løbet af årene er der sket en hel del. På hjemmefronten har jeg fået min kone Freja, tre skønne børn og slået rødder i Jyllinge. Butikken på Nørrebro har været igennem en positiv udvikling, hvor kundetilfredsheden er helt i top, og vi har fået flere medarbejdere. Jeg kan derfor med ro i sindet flytte tættere på min bopæl, da jeg overleverer en sund drevet butik. Jeg er meget glad for at arbejde i en landsdækkende mæglervirksomhed, hvor det er muligt at flytte mit ejerskab og partnerandel til et nyt område. Andre steder ville jeg være tvunget til at skifte arbejdsgiver. Nu kan jeg med det samme gå i gang med det sjove – nemlig at hjælpe vores kunder med at sælge deres boliger på min hjemstavn.”

Frank Larsen, partner i EDC Poul Erik Bech på Nørrebro, siger: ”Daniel og jeg har haft et super samarbejde om butikken, så jeg er glad på hans vegne. Sommetider er livet skruet sådan sammen, at man må videre i tilværelsen. Vi er heldigvis godt forberedte, da det har ligget i kortene et stykke tid. Vi har således opbygget et super team med skarpe unge kræfter, som hver dag gør deres bedste for at hjælpe vores kunder. Butikken kommer med andre ord til at forsætte den allerede positive udvikling, og vi ser meget frem til at være med og støtte op om at åbne endnu en boligbutik på indre Nørrebro.”

Ny mæglerbutik på indre Nørrebro
EDC Poul Erik Bech har været repræsenteret på Nørrebro i 23 år, men nu planlægger Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed også at åbne en butik på indre Nørrebro. Poul Erik Bech fortæller:

”Vi har været meget glade for Daniels indsats på Nørrebro, og derfor er vi også glade for at kunne tilbyde ham at blive i vores virksomhed og fortsætte som partner i Hedehusene, så han kan få privatlivet til at gå op i en højere enhed. Vi benytter samtidigt lejligheden til at styrke vores tilstedeværelse på Nørrebro med en ny butik på indre Nørrebro, så vi kan komme endnu tættere på kunderne i dette område.”

”Den nye butik kommer til at supplere og samarbejde med den etablerede boligbutik på Nørrebro, så vi får skabt en stærk, samlet enhed. Vi går nu for alvor i gang med at etablere butikken, og vi søger derfor en partner eller to, der har lyst til at være en del af en spændende proces med at starte en ny boligbutik op,” siger Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og med den kommende butik på indre Nørrebro kommer virksomheden til at bestå af flere end 70 boligbutikker, 18 erhvervscentre og over 650 medarbejdere.

Daniel Bloch

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587762
Mobil: 26308844
E-mail: dhb@edc.dk

Frank Larsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587378
Mobil: 27799155
E-mail: frla@edc.dk

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk