Erfaren ejendomsmægler fejrer 25-års jubilæum

Martin Madsen (51) begyndte i 1995 og kan nu fejre 25-års jubilæum, som ejendomsmægler hos EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen. Det er blevet til et langt og oplevelsesrigt arbejdsforløb, hvor han har solgt et hav af ejendomme på Vestlolland og nogle af dem endda 4-5 gange.

Da Martin Madsen tilbage i juli 1995 startede hos EDC Svend Mortensen i Nakskov, var det med store forventninger og ambitioner, som alle skulle vise sig at blive indfriet. Han har haft flere end 1.500 ejendomme til salg og solgt lige så mange gange, og han har et bredt og nært kendskab til næsten alle mennesker i Nakskov og omegn. Han kan nu fejre 25-år hos EDC-koncernen og dermed er en stor milepæl i livet nået. Han siger:

”Jeg gik til arbejdet med en stor vilje og med store forhåbninger. Jeg var ikke klar over, hvilke fantastiske, udfordrende og begivenhedsrige år der ventede mig. Det at være ejendomsmægler giver en utrolig stor selvtilfredshed, da man bidrager til at gøre menneskerne glade og tilfredse, og da det kan opbygge mange venskabelige og samarbejdslige bekendtskaber. Jeg har oplevet at handle med de samme kunder mange gange i løbet af de 25 år. Jeg har altid brændt for at udføre mit arbejde bedst muligt, med præcision og omhyggelighed – hver dag – og jeg sætter den faglige stolthed meget højt.”

Opskriften til et langvarigt samarbejde

I 2016 tilsluttede EDC Reitz og Mortensen sig til EDC Poul Erik Bech, Danmarks største mæglervirksomhed. Det skabte bedre fundamenter for begge parter, og i følge Martin, fuldendte det virksomheden:

”EDC er en fantastisk arbejdsplads, med fantastiske kollegaer, hvor man har medbestemmelse, og hvor niveauet og kvaliteten altid er i top. Disse elementer har i høj grad bidraget til mine 25 gode år i afdelingen. Derudover er det at være ejendomsmægler for mig mere en livsstil end et job. Man er altid på, og viljen til at ville vinde og evnen til at blive ved, er altafgørende. Og for mig, er det opskriften til et langt og lykkeligt arbejdsliv, og jeg glæder mig meget til min reception i butikken den 18. september fra kl. 14-16.”

Reception

I anledning af at Martin Madsen d. 1. juli 2020 havde 25-års jubilæum i EDC Poul Erik Bech/Reitz & Mortensen i Nakskov, afholdes der d. 18. september 2020 kl. 14.00-16.00 reception i butikken i Vejlegade 3, 4900 Nakskov. Her vil der være lidt mad og drikke. Alle er velkommen til at deltage. Går du med salgs- eller købstanker og ønsker professionel rådgivning, så kontakt Ejendomsmægler Martin Madsen. Læs mere www.edc.dk/ejendomsmaegler/nakskov/