Fra ergoterapeut til partner i Herlevs bedst sælgende boligbutik på 3½ år

For 3½ år siden tog Jespper Støckel (31) springet fra at være ergoterapeut til at træde ind i mæglerverdenen. Hele sin kometkarriere i boligbranchen har han siddet hos EDC Poul Erik Bech Herlev, der i løbet af årene er blevet den bedst sælgende mæglerbutik i byen. Butikkens vækstrejse fortsætter, og derfor er Jespper Støckel optaget som partner pr. 1. januar 2022.

Jespper Støckel, partner i EDC Poul Erik Bech Herlev, siger: ”I løbet af mine år i butikken, med Rasmus i spidsen, er vi gået fra at være den tredjebedste til bedst sælgende mægler i Herlev. Vi har strømlinet vores processer og hele tiden løbet stærkt. Jeg tror, at hovedgrunden til vores medgang er, at vi er et hold af kompetente, individuelle spillere, der forstår at sætte teamet før os selv. Fremover kommer jeg til at tage endnu mere ejerskab for at sikre vores vækstrejse, men overordnet forsætter vi den linje, vi allerede har lagt, og jeg vil stadig tage mig af vurderinger og fremvisninger. Derudover får vi også snart endnu en mægler på holdet, så der bliver ekstra ressourcer til at udvikle butikken i den kommende tid.”

www.boligsiden.dk er kriteriet for at være den bedst sælgende boligbutik i byen, at man gennem en rullende 12 måneders periode har solgt flere boliger end konkurrenterne. Det har EDC Poul Erik Bech Herlev gjort.

Fra ergoterapeut til partner
Før Jespper Støckel kom til EDC Poul Erik Bech, arbejdede han i 3 år som ergoterapeut med kræftramte, kirurgiske og medicinske patienter på Herlev Hospital. Han fortæller:

”I starten var jeg glad for jobbet som ergoterapeut, men i løbet af årene begyndte jeg at føle, at jeg stod stille. Jeg var dog klar over, at den menneskelige kontakt er helt central for mig, og derfor blev jeg nysgerrig på mæglerverdenen. Med lidt tilløb tog jeg karrierespringet til EDC Poul Erik Bech, og siden har jeg ikke set mig tilbage. Jeg er taknemmelig for, at det har kunnet lade sig gøre at komme som ergoterapeut og nu allerede 3½ år senere være tiltrådt som partner. EDC Poul Erik Bech har støttet min udvikling, og jeg er blevet mødt af tiltro hele vejen rundt.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største mæglervirksomhed med 18 erhvervscentre, mere end 70 boligbutikker og 650 medarbejdere.

Rasmus R. Kreilgaard, der hidtil har været ene om at stå i spidsen for butikken, udtaler: ”Det har været helt naturligt, at med den indsats, som Jespper har ydet, at han nu er optaget som partner.  Jeg ønsker ham stort tillykke og ser frem til at fortsætte samarbejdet.”

Jespper Støckel

Medejer, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587615
Mobil: 24833445
E-mail: jps@edc.dk

Rasmus R. Kreilgaard

Medejer, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587043
Mobil: 25626565
E-mail: rke@edc.dk