Fra mæglerelev til partner på 6 år i EDC Poul Erik Bech Herning

Rasmus Lyth (26) har haft sin daglige gang i EDC Poul Erik Bech i Herning siden 2015, hvor han startede som ejendomsmæglerelev. Han har sidenhen vist, at han har kompetencerne til at være med til at udvikle boligbutikken, og derfor er han nu blot 6 år senere blevet en del af partnerkredsen.

I september 2020 solgte EDC-mægler Niels Kofoed sin ejerandel af Hernings ældste ejendomsmæglerfirma til EDC Poul Erik Bech. Derfor har butikken det seneste halve år været igennem en omstillingsproces, som nu har ført til, at Rasmus Lyth er blevet partner i boligbutikken. Han siger:

“Det er gået over al forventning med generationsskiftet, og vi har allerede nydt godt af at kunne trække på musklerne i landets største ejendomsmæglervirksomhed EDC Poul Erik Bech. Jeg ser et stort vækstpotentiale, så jeg glæder mig til i endnu højere grad at sætte mit præg og have fuldt fokus på at videreudvikle butikken. Der er godt gang i markedet, og vi har fuldt fart på, så vi søger yderligere en partner eller mægler og en salgskoordinator, som har lyst til at være en del af en spændende udvikling.”

“Jeg er født og opvokset i Herning og kommer fra en familie med stor interesse for ejendomme, så det har på en måde altid ligget i kortene, at jeg skulle blive ejendomsmægler i byen. Herning er midt i en rigtig positiv udvikling med supersygehuset i Gødstrup, og i det hele taget nybyggeri både inden og uden for byen. Der sker altid noget på markedet, og der er aldrig to dage, som er ens, når man er mægler. Vi arbejder hver dag med folks drømme, og derfor er et salg altid noget særligt. Derfor er både sælger og køber oftest glade, når en handel kommer i hus. Jeg føler mig meget privilegeret over mit job, og derfor er jeg også meget glad for nu at få endnu mere ansvar i butikken.”

Udover at boligbutikken i EDC Poul Erik Bech søger flere medarbejdere, så er der også travlt i erhvervsafdelingen, som søger en partner eller en mægler med partnerpotentiale.

Rasmus Lyth

Indehaver, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 60201072
Mobil: 60201072
E-mail: rly@edc.dk