Fra praktikant til partner på 5 år: EDC Poul Erik Bech optager ny boligpartner i Hundested

Steven Ruest er netop optaget som partner i EDC Poul Erik Bech Hundested. Steven begyndte sin tid hos EDC Poul Erik Bech som praktikant i boligbutikken i Rødovre og kom i 2017 til Hundested, først som salgstrainee og herefter ejendomsmægler. Steven Ruest er et stort talent, som har taget rejsen hele vejen op igennem EDC Poul Erik Bech-uddannelsessystemet.

Steven Ruest, ny partner i EDC Poul Erik Hundested, siger: ”Det er stort at være blevet optaget som partner i boligbutikken i Hundested. Det er noget, jeg har kæmpet og længtes efter, siden jeg begyndte i praktik i EDC for 5 år siden. Det har været en lille drøm i lang tid, så jeg er superglad.”

”EDC Poul Erik Bech har altid været det perfekte match for mig. Jeg spejler mig meget i værdierne om flid, etik og godt købmandskab i mit daglige arbejde, og jeg deler tankerne om videreudvikling og vækst. Det vil jeg forsøge at fortsætte med at implementere i boligbutikken, som vi gerne vil se vækste og blive en endnu større succes, da potentialet er langt større.”

Kort vej til partner
I Hundested arbejder Steven tæt sammen med et hold bestående af fire kompetente medarbejdere. Heriblandt Søren Tvergaard, der ligeledes er partner i boligbutikken. Steven Ruest siger:

”Søren og jeg har et rigtig godt samarbejde, og jeg glæder mig til at fortsætte med at føre det samarbejde videre og hjælpe endnu flere kunder godt videre. Jeg bidrager med et stort drive og et nyt perspektiv på tingene, mens Søren har en enorm erfaring, som vi har stor glæde af. Jeg har fornøjelsen af at kende mange i byen. Så jeg glæder mig meget over at fortsætte med det jeg brænder for: At hjælpe kunderne godt videre i livet.”

Poul Erik Bech siger: ”Steven er et stort talent, som vi er glade for at have med ombord som partner. Det er altid lidt ekstra specielt når en af vores egne med gå-på-mod og gejst går hele vejen gennem vores interne uddannelses- og karrieresystem. At tage rejsen fra praktikant til partner i EDC Poul Erik Bech regi kan være kort for dem, der kan og vil og som har de rette kvalifikationer og ambitioner. Det er Steven et godt bevis på.”

Steven Ruest

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587156
E-mail: stru@edc.dk

Poul Erik Bech

Ejendomsmægler & valuar, MRICS, MDE
Telefon: 58588801
Mobil: 40314081
E-mail: peb@edc.dk