Mæglerprofil optaget som boligpartner efter opkøb

Kasper Poulsen er optaget som ny boligpartner i EDC Poul Erik Bech Roskilde pr. 1. juni 2023. Siden opkøbet af Boligkompagniet pr. 1. november 2022 har Kasper været ansat som associeret partner, men nu træder han helt ind i maskinrummet og indtræder som partner for boligbutikken i Roskilde.

Siden EDC Poul Erik Bech samlede erhverv og bolig i et stort bofællesskab tilbage i 2021, har begge afdelinger nydt stor succes. Nu tiltræder Kasper Poulsen som partner til boligafdelingen, og med mere end 10 års erfaring og et ønske om at hjælpe kunderne godt videre, er det en rutineret herre, der nu slår sine folder i EDC Poul Erik Bech:

“Jeg er ekstremt glad for at være med ombord som partner i EDC Poul Erik Bech. Jeg kom til i forbindelse med opkøbet af Boligkompagniet, og vi er nu en af de største og bedste boligmæglere i Roskilde. Det var naturligvis en omvæltning i begyndelsen med sammenlægning af to butikker, men jeg blev taget enormt godt imod, og det blev hurtigt klart for mig, at jeg var landet det helt rigtige sted,” fortæller Kasper Poulsen.

Han fortsætter: “EDC har et helt andet fundament, knowhow og andre forudsætninger end dem, jeg har været vant til. Jeg kan godt mærke, at jeg her er en del af noget større, og at sparringsmulighederne er flere og forekommer på tværs af landet. Det giver mange fordele – ikke mindst for kunderne. Derfor glæder det mig også at træde til som partner i en boligbutik, hvor jeg nyder at være og samtidig kan være med til at sætte mit eget præg.”

Kasper har en bred og alsidig baggrund, og er bl.a. uddannet folkeskolelærer. Skolelærertjansen blev dog skiftet ud med mæglergerningen. Her blev nysgerrigheden på andre mennesker tungen på vægtskålen for Kasper, der ikke har set sig tilbage, siden han for første gang greb tanken om at blive ejendomsmægler.

Vil gøre en forskel
I EDC Poul Erik Bech Roskilde bliver Kasper Poulsen en del af et driftigt hold på seks medarbejdere, der dagligt arbejder tæt sammen med erhvervsafdelingen, som de deler bygning med.

“Jeg kommer til afdelingen med efterhånden mange års erfaring, som jeg glæder mig til at benytte og dele ud af. Mine år i branchen har bare bekræftet mig i, at alle mennesker er forskellige, og derfor kræver forskellige indgangsvinkler. Netop denne tilgang til mæglergerningen er særligt vigtigt i relationen med kunderne, og det er netop det, jeg vil bidrage med til afdelingen. Jeg er overbevist om, at kunderne fortsat vil mærke en nærværende mægler, der ønsker at hjælpe og gøre en forskel for netop deres boligsituation,” fortæller Kasper.

“Jeg ser frem til at lære alle nye kunder at kende og møde dem med et smil og åbne arme i vores fine boligbutik. Jeg glæder mig desuden til at etablere et stærkt samarbejde med vores sambo EDC Erhverv Poul Erik Bech. Vi kan lære meget af hinanden, og det skal vi drage nytte af. Afdelingen går ekstremt spændende tider i møde, og det glæder jeg mig enormt til at være en del af.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

Kasper Poulsen

Indehaver, ejendomsmægler, MDE
Mobil: 53841190
E-mail: kpo@edc.dk