Ny boligpartner i EDC Poul Erik Bech Skagen med rødderne solidt plantet i Nordjylland

Peter Bøgil (55) er optaget som boligpartner i EDC Poul Erik Bech i Skagen fra den 1. maj 2023. Han er født og opvokset i Skagen og kommer fra en stilling som ejendomsmægler fra en konkurrerende mægler i netop Skagen. Efter at EDC Poul Erik Bech opkøbte EDC Ole Bo i starten af året har de nu det lokale team på plads - alle med stor tilknytning til Skagen.

Den succesfulde boligbutik EDC Ole Bo i Skagen har eksisteret i 27 år og blev i starten af året en del af EDC Poul Erik Bech, der er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed. Poul Erik Bech siger:

“Vi er rigtig glade for, at Peter Bøgil har takket ja til at blive partner hos os i Skagen. Han kommer med stor erfaring og lokalkendskab, hvor han de seneste 2½ år har arbejdet som mægler i Skagen. Det har været vigtigt for os at finde en partner med et stort engagement for lokalområdet, og det besidder Peter Bøgil i den grad. Det betyder, at vi nu har et stærkt team på plads, som alle har stor tilknytning til Skagen, hvilket vi ser som en vigtig forudsætning for at fastholde og udbygge vores position, som nr. 1. i Skagen.”

Lokal mægler fra Skagen
Peter Bøgil har 30 års salgserfaring og været mægler af to omgange først i Nybolig Frederikshavn i 12 år og i anden omgang de sidste 2½ år i Nybolig Skagen. Han har tidligere været i hotelbranchen i mange år – bl.a. som hoteldirektør på Best Western, Revenue Manager på Brøndums Hotel, Sales & Marketing Manager på Ruths Hotel, IT, Sales & Revenue Manager for Danske Hoteller og virksomhedsrådgiver for forskellige hoteller, så skal man have solgt et hotel, er han i den grad også den rigtige til at kontakte. Han siger:

“Da jeg fik mulighed for at blive optaget som partner i EDC Poul Erik Bech Skagen, var jeg overhovedet ikke i tvivl. Deres setup og koncept er superspændende. Jeg er meget IT-interesseret og har tidligere arbejdet som IT-manager, så den databaserede tilgang tiltaler mig meget. Samtidigt tiltaler partnertanken mig meget med, at vi kører alle ting med salg og kunderne lokalt, men som en del af Danmarks største mæglervirksomhed med 80 boligbutikker og 19 erhvervscentre har en rigtig stærk backup med systemer, IT, salgsmateriale, markedsføring, PR m.m. Og det at kunne tiltrække kunder fra hele landet til Skagen giver den enkelte boligejer i Skagen de bedste forudsætninger for at finde den helt rigtige køber, der ofte skal findes uden for lokalområdet.”

“Vi skal således gøre det, vi er bedst til lokalt, og så får vi hjælp og support på alt andet, hvilket tiltaler mig meget, så vi kan koncentrere os om kunderne. Samtidigt er stillingen meget oplagt, da jeg kender medejer, Mads Dyhr. Han er en rigtig Skagen-dreng ligesom mig selv, og vi har spillet badminton i hallen siden vi var 5-6 år gamle, så vi kender hinanden og ved, hvad hinanden står for, så jeg glæder mig rigtig meget til at starte. Vi har en klar strategi for, hvordan vi skal være de bedste og udbygge vores stærke position. Det bliver så godt at blive en del af,” siger han med et kæmpe smil.

Øverst på holdkortet
Da EDC Poul Erik Bech overtog EDC Ole Bo tidligere på året, blev Mads Dyhr medejer af boligbutikken. Han er af mange en kendt mæglerprofil i Skagen, hvor han bor, men han vil dog fortsat koncentrere sig om arbejdet som leder af EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vendsyssel. Han siger:

“Da vi i EDC Poul Erik Bech overtog boligbutikken tidligere på året, var Peter Bøgil øverst på holdkortet til, hvem vi gerne ville have ind som partner. Det er fantastisk, det er lykkedes. Nu står vi med et super team – alle med meget lokale rødder her i Skagen, og som kender markedet ud og ind. Vi har snart helt nyrenoverede lokaler på plads, og nu altså også endnu en meget dygtig partner, som har solgt rigtig mange huse og sommerhuse her i Skagen, så vi glæder os til at byde kunderne velkomne.”

Han fortsætter: “Det er samtidigt rigtig godt, at Ole Bo fortsætter med at være en vigtig del af butikken. Jeg har hørt fra mange, at de troede han stoppede helt, da han solgte boligbutikken. Men det gjorde han for at trappe lidt ned i tid og have færre administrative- og ledelsesmæssige opgaver, så han kan koncentrere sig om kunderne. Og så skal vi i øvrigt ikke glemme vores andre dygtige kolleger i form af Brian Houkjær og Ania Zuk.”

Peter Bøgil Jensen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587988
Mobil: 23322159
E-mail: pje@edc.dk

Mads Dyhr

Partner, MDE, Erhverv Vendsyssel
Telefon: 58587575
Mobil: 24216471
E-mail: mdy@edc.dk