Ny mægler forstærker veldrevet boligbutik i Allerød

Ditte Ørum er netop begyndt som ny lokal mægler i EDC Poul Erik Bech Allerød, Lynge og Birkerød. Den nybagte mor er født og opvokset i Hillerød og kommer til boligbutikken med mere end 5 års erfaring med mæglergerningen. Med et ekstraordinært fokus på kunderne ser den unge mægler nu frem til at løfte sin nye arbejdsplads til endnu mere succes.

Ditte Ørum er ikke et ukendt blad i EDC Poul Erik Bech regi. Hun kommer nemlig til Allerød den 16. oktober 2023 efter flere gode år i koncernens boligbutik i Helsingør, hvor hun leverede stærke resultater. Ditte siger:

”Jeg er meget glad for at være en del af EDC Poul Erik Bech Allerød, Lynge og Birkerød. Jeg har haft et behov for en ny udfordring i noget tid nu, så da muligheden kom, kunne jeg ikke sige nej. Her har jeg potentiale til at sætte mit eget præg på boligbutikken, mens det også er tættere på min bopæl, og som nybagt mor er det jo en stor prioritet – og så synes jeg bestemt, at der mangler en kvindelig mægler i området.”

Selvom Ditte Ørum, der tiltræder som ejendomsmægler og afdelingsleder, ikke er født eller tidligere har arbejdet i Allerød, Lynge eller Birkerød, så er hun ikke et helt ukendt i området – nærmest tværtimod. Hun har nemlig haft store dele af sin omgangskreds her og har derfor et stærkt netværk og kendskab til egnen.

”Til afdelingen kommer jeg til at bidrage med et nyt og nysgerrigt syn på mæglergerningen, men også med gåpåmod og kompetence til at hjælpe kunderne godt videre. Mit fokus bliver at levere god service og kommunikation med dem, så de får den bedst mulige oplevelse og mest gnidningsfrie proces. Jeg ser frem til at komme ud og møde kunderne i øjenhøjde og give dem en kvalificeret rådgivning.”

En stærk ressourceforøgelse
I EDC Poul Erik Bech Allerød, Lynge og Birkerød bliver Ditte Ørum en del af en stærk og kompetent afdeling på i alt 4 medarbejdere. Her kommer hun til at indgå som en del af et solidt ressourceløft i den veldrevne boligbutik. Dan Lüth Bjerre, indehaver af EDC Poul Erik Bech Allerød, Lynge og Birkerød, siger:

”Jeg er meget glad for at få Ditte med ombord. Hun er en dygtig ejendomsmægler, der kommer til os med solid erfaring og et godt kendskab til området og markedet. Det er klart, at Dittes tilgang bliver et enormt ressourceløft for afdelingen, der kan og skal være afgørende i vores rejse mod nye højder. Jeg glæder mig til et godt samarbejde med Ditte, og jeg er sikker på, at kunderne vil blive svært begejstrede for hendes tilstedeværelse. Vi ser frem til fortsat at møde kunderne med åbne arme, smil på læben og med kompetent rådgivning som drivkraft.”

Ditte Ørum

Afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Mobil: 53502019
E-mail: dor@edc.dk

Dan Lüth Bjerre

Indehaver
Telefon: 58587895
Mobil: 26139333
E-mail: dlb@edc.dk