Ny partner i Vallensbæk – kom til reception d. 19. sep.

38-årige Jens Brønholt er indtrådt som ny partner for EDC Poul Erik Bech i Vallensbæk, der blev opkøbt af koncernen i februar. Og mere lokal partner og medarbejderstab fås ikke. Jens Brønholt er både bosat og opvokset i området, mens butikkens anden mægler Morten Fugmann Nielsen også er både født, opvokset og bosat i byen.

”Vi har dermed et rigtig stærkt lokalt kendskab og kender området som vores egen bukselomme,” siger den nye partner.

Jens Brønholt er oprindeligt uddannet flyveleder, men søgte mod mæglerbranchen i 2016, hvor han startede som mægler i Rødovre. I foråret 2017 rykkede han til Ishøj. Her sad han med salg og vurdering – og med gode resultater til følge. Jens Brønholt var med til at sikre, at butikken fik en førende position i byen og mere end fordoblede sit salg på et år, så butikken gik fra en position som nummer fem i markedet til at ligge nummer ét i foråret 2018. Dette er samme ambition Jens har for den nylancerede EDC Poul Erik Bech butik i Vallensbæk.

”Vi starter på et godt grundlag. Både med de fysiske rammer, hvor butikken har fået nyt inventar og udsmykning. Samtidig har vi et stærkt team af dygtige medarbejdere. Målsætningen er at blive områdets foretrukne og største mæglerbutik. Og det har vi gode forudsætninger for med EDC Poul Erik Bechs 49 boligbutikker over hele landet, der giver os en stor kontaktflade til mange potentielle købere. Dermed har vi et rigtig godt udgangspunkt for at finde købere til boligerne, som ofte skal findes uden for lokalområdet,” siger den nye partner.

Torsdag den 19. september er det muligt at opleve den nye butik på Vallensbæk Strandvej 286 og hilse på den nye partner og butikkens to andre medarbejdere. Receptionen foregår fra kl. 15 – 17, hvor der vil være lidt godt at spise og drikke. Alle er velkomne.