Nyt samarbejde med fokus på salg af landbrugsejendomme i Frederikssund Kommune og omegn

EDC Poul Erik Bech i Frederikssund og EDC Landbrug Poul Erik Bech har indgået samarbejde om salg af landbrugsejendomme på egnen og samler derfor lokalt kendskab, kompetencer og information på tværs af specialer.

Claus Lund Pedersen, partner og daglig leder af EDC Poul Erik Bech i Frederikssund, er meget optimistisk om samarbejdet. Han siger: ”Vi har i forvejen god succes med salg af de mere lystbetonede landbrugsejendomme, som typisk er i kategorien fritidslandbrug og lystejendomme med op til 10 hektar jord. Vi dækker naturligvis hele Frederikssund Kommune og nærmeste opland, hvor der findes mange spændende landbrugsejendomme i alle størrelser, prisklasser og kategorier. Vi ser nu frem til at kunne servicere de noget større handler om fx produktionslandbrugene ligesom større fokus på området forhåbentlig også vil bidrage til øget handel med de mindre landbrugsejendomme.”

”Ved de store landbrugshandler ser vi bl.a. at landmanden køber ejendommen pga. jorden og efterfølgende sælger bygninger med et par hektarer videre. For at kunne yde en endnu bedre kundeservice i alle landbrugshandler har vi valgt at indgå i et tæt samarbejde med EDC Landbrug Poul Erik Bech, hvor landbrugschef Frank Poll har stor viden om netop landbrugsejendomme. Vi tror på, at vi ved dette samarbejde får styrket vores samlede position i området som Danmarks foretrukne ejendomsmægler, også ved at vi nu på landbrugsdelen har en superprofessionel indgangsvinkel til tingene.”

Specialiseret landbrugsviden – godt fra start
EDC Landbrug Poul Erik Bech blev oprettet som en dedikeret landbrugsafdeling i Danmarks største mæglervirksomhed i midten af 2019, og det har allerede vist sig, at tiden frem til nu til fulde har indfriet forventningen om, at der er plads til den specialiserede afdeling som erhvervsmæglere på landbrugsmarkedet. Partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll siger:

”I EDC Landbrug Poul Erik Bech arbejder vi med alle former for landbrugsejendomme, såsom kvæggårde, planteavlsgårde, skovejendomme, svinegårde, godser, herregårde m.v. Et indgående lokalkendskab i kombination med viden om salg og værdiansættelse af landbrug, gør en stor forskel på markedet for salg af landbrugsejendomme.”

”Vi ser i landbrugsafdelingen med stor tilfredshed tilbage på tiden fra opstart til nu, hvor der opleves en stor interesse for landbrugsejendomme, så skal du sælge, købe eller have vurderet dit landbrug, så tilbyder vi en professionel og uforpligtende salgsvurdering i samarbejde med EDC Poul Erik Bech i Frederikssund.”

Frank Poll er uddannet forstkandidat fra Landbohøjskolen og en HD i finansiering. Før EDC Landbrug Poul Erik Bech var han 15 år hos Nykredit som landbrugsrådgiver og senere chef for Nykredits landbrugsafdeling i Næstved.

Claus Lund Pedersen

Partner, afdelingsleder, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 21541869
Mobil: 21541869
E-mail: clp@edc.dk

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk