Vi overtager EDC Søborg fra 1. januar 2020

Det er en stor glæde for os at kunne meddele at Poul Erik Bech pr. 1. januar 2020 overtager EDC Søborg efter den tidligere ejer Jan Krogh.

Sådan finder vi køberne!

”Baggrunden for købet er, at Søborg ligger naturligt i forhold til vores butikker i Herlev og Gentofte og komplementerer de markeder, der ligger mellem de enkelte byer. Vi er derfor rigtigt glade for, at vi fik muligheden for at erhverve butikken i Søborg, således at vi står endnu stærkere,” fortæller Poul Erik Bech.

Jan vil fortsat være at finde i butikken. I forbindelse med købet vil vi desuden opgradere bemandingen, hvorfor vi leder efter en partner til butikkerne i Søborg” fortæller Poul Erik Bech.

”Mange købere kommer uden for lokalområdet, så det, at vi er stærkt repræsenteret over hele landet med 60 butikker, giver os en unik mulighed for at få kontakt til flest mulige potentielle købere.”  Vi kender således deres aktuelle ønsker, behov og situation, og det giver os et ekstra godt udgangspunkt for, at finde den rigtige køber”, fortæller Poul Erik Bech.

 

Går du i salgstanker?

Start med en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig