Stort køberkartotek gavner sælgere og boligsøgende

Alene i Esbjerg har EDC Poul Erik Bech registreret over 1.000 interesserede boligkøbere. Et stigende antal handler sker via køberkartoteket, og det kan udløse et hurtigere salg for sælger, samt et præcist match for boligsøgende til den helt rigtige bolig, fortæller partner og ejendomsmægler Thomas Eenberg i EDC Poul Erik Bech Esbjerg, der også har afdeling i Hjerting.

1.051. Så mange boligønsker har EDC Poul Erik Bech registreret alene for postnummer 6700 Esbjerg i sit køberkartotek.

”Nogle boligsøgende kigger efter flere typer boliger, og lidt over 700 er på udkig efter en villa i Esbjerg, mens 146 søger et rækkehus og god 350 en lejlighed. Efterhånden sker rigtig mange af vores bolighandler via vores køberkartotek, og det kan betyde et hurtigere salg for kunden, da vi på forhånd kender de potentielle køberes ønsker” fortæller Thomas Eenberg.

Få et hurtigere salg

Vi er stolte over at kunne sige, at EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 50 butikker, fordelt over hele landet.

Vores størrelse giver os et rigtig godt kendskab til de lokale områder og en stor kontaktflade. Vores mange boligbutikker hjælper alle købere uanset om de søger lokalt eller skal flytte til en anden landsdel. Ofte skal køberne findes uden for lokalområdet, og vores virksomheds størrelse betyder, at vi kommer i kontakt med flest mulige potentielle købere, uanset hvor i landet de kommer fra.

”Vores køberkartotek og størrelse kan vores boligsælgere have stor gavn af. Esbjerg har en del tilflyttere på grund af de mange olie- og energiaktiviteter. EDC sælger ca. hver femte bolig i Danmark, og når en ingeniør på vej til Esbjerg fx sælger sin lejlighed i København via en af vores butikker, så har vi gode muligheder for at formidle en ny bolig i Esbjerg,” fortæller Thomas Eenberg.

Thomas Eenberg registrerer i øjeblikket stigende priser for både lejligheder og parcelhuse i Esbjerg, men ikke alle boligtyper handles lige hurtigt.

”Lejligheder op til 1,2 millioner og villaer op til 2½ million bliver solgt ret hurtigt i øjeblikket, mens det tager lidt længere tid for de lidt dyrere boliger. Især her kan køberkartoteket være en fordel for sælger, fordi gruppen af mulige købere bliver udvidet ret meget, blandt andet med mulige købere, der bor langt væk.”

Forspring til boligsøgende

Køberkartoteket er samtidig en stor fordel for boligsøgende. De personer, som har fået notereret deres boligønsker i EDC Poul Erik Bechs køberkartotek, får nemlig helt automatisk besked om boliger, der passer til de opstillede ønsker. Med bare én tilmelding på edc.dk får de mails med links til alle Danmarks boliger, der matcher behovet, både hos EDC og landets øvrige ejendomsmæglere. Der er også mulighed om at få informationer om de såkaldte diskretsager der sættes til salg i EDC, hvor boligen ikke er udbudt med fx annoncer, skilt og net, men er sat diskret til salg, fortæller Thomas Eenberg.

Overvejer du at sælge?

Kontakt mig for en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig