Tidligere landsholdsspiller skal smashe boligdrømme hjem som ny partner i Stenløse

Teis Jonasson er optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech i Stenløse pr. 15. juni 2023. Teis er en erfaren herre, der kommer til boligbutikken efter mere end 33 år i mæglerbranchen og med et stærkt netværk i Stenløse, hvor han har boet i 27 år. Nu skal den tidligere landsholdsspiller i bordtennis smashe kundernes boligdrømme hjem for EDC Poul Erik Bech.

Teis vandt danmarksmesterskabet i herredouble i bordtennis i 1988 og har spillet flere prestigefyldte turneringer i både ind og udland – og et veteran VM i Alicante er det også blevet til. Selvom elitesporten for længst er lagt på hylden, er vindermentaliteten og viljen til at forbedre sig det lang fra. Nu tropper den erfarne ejendomsmægler nemlig ud for EDC Poul Erik Bech i Stenløse, som han har et stærkt ønske om at bære til endnu mere succes:

”Det føles rigtig godt at være en del EDC Poul Erik Bech, hvor jeg har fået en fremragende modtagelse og nogle dygtige kollegaer. Jeg blev i første omgang kontaktet af EDC, hvor jeg kender Kenneth Sørensen fra mine mange år hos en anden mægler i Hvidovre. Jeg var et sted i min karriere, hvor der var et behov for noget nyt, og EDC tilbød en interessant og ny begyndelse i Stenløse, som jeg med mæglerbrillerne på betragter som et attraktivt område med stort potentiale,” siger Teis Jonasson og fortsætter:

”Og så har jeg selv boet i byen i snart 30 år, så jeg er glad for skiftet og glæder mig til at komme ordentligt i gang. Når der først er kommet helt styr på de nye systemer, begiver vi os for alvor ud i kampen om at vækste og blive nummer ét i området.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

Attraktiv by med stort potentiale
I EDC Poul Erik Bech Stenløse bliver Teis en del af et kompetent team, hvor han sammen med sine nye partnerkollegaer, Anders Due Bentzen og Jessica Hansson, skal hjælpe kunderne godt videre i den naturskønne, nordsjællandske by:

”Stenløse er en by i rivende udvikling, der er attraktiv for mange forskellige typer af købere. Lige nu flytter mange ud fra byerne for at stifte familie, og her kan Stenløse tilbyde flere m² til en pris, der er til at hamle op med. Dertil er den korte transport til København og de mange naturskønne områder. På den måde minder Stenløse om det marked, jeg hidtil har været vant til, og det tror jeg, er en stor fordel i arbejdet, som jeg glæder mig til at skulle formidle.”

God pingpong med kunderne
Først og fremmest ser Teis Jonasson dog frem til at samarbejde med kunderne og tage imod dem i boligbutikken:

”Jeg kommer til boligbutikken med mange års erfaring og et veletableret netværk i byen. Min kone og jeg har boet her i mange år, og vi har været en del af lokalmiljøet stort set fra første dag. Så jeg kender byen og alle små perler og afkroge. Derfor tror jeg, at jeg kommer til at bidrage med en vis ro og rutine til afdelingen, som kunderne kan forvente at møde i dagligdagen. Allermest kan de dog forvente at møde ordentlighed og flid, og at de vil blive taget imod med humor og et bredt smil. Jeg glæder mig til at møde kunderne og komme i gang med, hvad der kun kan blive, en fantastisk tid i Stenløse,” fortæller han.

Teis Jonasson

Partner
Mobil: 26308873
E-mail: tjo@edc.dk