Tidligere Superliga-spiller optaget som partner i Frederikssund

Anders Holst (31) er blevet optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech Frederikssund. Anders har en fortid som professionel fodboldspiller, hvilket smitter af i dagligdagen i mæglerbutikken, hvor konkurrencegenet kommer til sin ret. Fodboldveteranen har været ansat hos EDC Poul Erik Bech Frederikssund i knap et år og kan pr. 1. juli glæde sig over titlen som partner.

Anders Holst kom til EDC Poul Erik Bech Frederikssund i oktober 2022, og siden har den tidligere fodboldspiller imponeret i sådan grad, at han er blevet optaget som partner i den nordsjællandske boligbutik. Den nyudnævnte partner i Frederikssund siger:

”Jeg har hele tiden vidst, at der kom et liv efter jeg skulle sætte støvlerne på hylden. Ligeledes har jeg vidst at jeg søgte en branche, hvor konkurrence er i højsædet. Det har jeg fundet lige siden jeg startede i mæglerbranchen som trainee for to år siden, og det blev min vej ind i branchen. Efterfølgende tog jeg turen til EDC Poul Erik Bech Frederikssund og efter at have været der i knap et år, er jeg stolt af at blive optaget som partner.”

”Jeg er konkurrencemenneske ind til benet og mine mange år på fodboldbanen har jeg taget med mig i mit virke som ejendomsmægler. Jeg kan godt lide mentaliteten med at hårdt arbejde betaler sig, og ’at der er noget at vinde’. Det giver motivation i dagligdagen, og gør det i mine øjne sjovere at arbejde. Derfor glæder jeg mig også til at vinde markedsandele i Frederikssund og omegn, og jeg er glad for at være en del af partnerkredsen i EDC Poul Erik Bech Frederikssund med Claus Lund Pedersen og Simon Herløv.”

Kendskab til store dele af Nordsjælland
”Jeg er født og opvokset i Helsinge og Hillerød og har spillet fodbold i Helsingør i over 10 år, så jeg kender de forskellige byer i det nordsjællandske landskab. For halvandet år siden flyttede jeg til Skævinge, 15 minutters kørsel nordøst for Frederikssund med min forlovede og vores to børn, så efterhånden kender jeg også mere og mere af den mere vestlige del af Nordsjælland ud mod Roskilde Fjord,” siger Anders Holst og fortsætter:

”De kunder i Frederikssund, som ikke allerede kender mig, kan forvente at møde en imødekommende mægler, som brænder for at gøre en forskel for kunderne og deres salg. Jeg har som sagt et vindergen udover det sædvanlige, og det kommer også til udtryk, når jeg skal sælge boliger, så det glæder jeg mig til at fortsætte med nu som partner.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed og består af mere end 80 boligbutikker, 19 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.

Anders Holst

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587336
Mobil: 51319184
E-mail: aho@edc.dk