Udfordrede købere på placeringen – Liebhavervilla på Tudskærvej 21 i Vanløse solgt efter første fremvisning

Ved at præsentere et boligsøgende par, der egentlig var på udkig efter en villa i et andet område, for en liebhavervilla i Damhuskvarteret i Vanløse, fik partner Henrik Wassard og hans mæglerkolleger fra EDC Poul Erik Bech i Vanløse dem til at få øjnene op for både villaen og området.

Tidligere var Vanløse måske ikke helt det område, som de fleste boligsøgende liebhaverkøbere havde i tankerne, når boligjagten gik i gang. Flere og flere er dog ved at få øjnene op for Københavns mindste bydel, som med grønne områder ved Damhussøen og -engen, eget shoppingcenter, gode transportmuligheder med S-tog og metro samt en placering blot ca. seks kilometer fra Rådhuspladsen byder på mange af de ting, som står højt på købernes ønskeliste.

Lige præcis derfor valgte Henrik Wassard, der er partner i EDC Poul Erik Bech i Vanløse, at tage chancen og præsentere en liebhavervilla i Damhuskvarteret for et boligsøgende par, der ellers oprindeligt ikke var på udkig i dette område.

”Vi havde et yngre par, der boede i København, skrevet op i vores køberkartotek. Egentlig kiggede de på villa andre steder og havde afskrevet dette område, men vi tænkte alligevel, at vi ville udfordre dem lidt på beliggenheden og inviterede dem til fremvisning på villaen. Og det viste sig at være en god idé, da de allerede efter første fremvisning var helt solgt og efterfølgende meget hurtigt skrev under på købsaftalen,” forklarer Henrik Wassard om processen med at få solgt villaen på Tudskærvej, som dermed blev solgt, før den overhovedet nåede at blive annonceret og markedsført.

Henrik Wassard fortæller, at der var flere interesserede købere til huset, hvoraf flere af dem oprindeligt slet ikke kiggede efter hus i Vanløse. Og det sker faktisk relativt ofte, at det lykkes at tiltrække potentielle købere, som ellers havde kig på andre områder.

”En af vores vigtigste opgaver er at få de boligsøgende til at tage skyklapperne af og blive åbne for andre alternativer. Som boligkøber kan man ofte komme til at lægge sig meget fast på at ville bo et helt bestemt sted og på den måde få lidt tunnelsyn. Derfor skal vi nogle gange udfordre dem lidt i forhold til, hvor de egentlig vil bo,” lyder det fra Henrik Wassard, som netop har lavet samme øvelse med salg af en anden liebhavervilla i Damhuskvarteret, der også blev udbudt til kunder med interesse i andre områder, hvilket ligeledes resulterede i en hurtig handel.

 

Kontakt mig for en gratis vurdering af din bolig