UTRADIONEL MARKEDSFØRING BANEDE VEJ FOR HURTIGT LIEBHAVERSALG

Da en af Sønderborgs mest unikke og markante liebhavervillaer for nylig blev sat til salg, tog Kira Staugaard fra EDC Poul Erik Bech og hendes mæglerkolleger utraditionelle markedsføringsmetoder i brug for at finde køberen. Det resulterede i en enorm interesse og et hurtigt salg.

Det var langt fra en metervare, som partner i EDC Poul Erik Bech i Sønderborg, Kira Staugaard, fik på hånden, da hun fik til opgave at sælge en af Sønderborgs mest unikke liebhaverboliger på Alsgade. Den mere end 500 m2 store palævilla fra 1921 er nemlig lidt af en skjult perle på det lokale liebhavermarked.

”Det er ikke hver dag, at vi ser en bolig som denne på det sønderborgensiske boligmarked. Det er en helt unik bolig, som virkelig sprænger skalaen, da der ikke findes noget lignende i Sønderborg,” forklarer Kira Staugaard om palævillaen, der er beliggende på et af byens højest beliggende steder tæt på centrum, men som samtidig ligger lidt tilbagetrukket og gemt væk fra byens støj og travlhed.

Villaen var i mere end 10 år blevet gennemgribende restaureret med kærlig hånd af sælgerne, som ikke er gået på kompromis med noget som helst, hvorfor ejendommen byder på et væld af flotte detaljer og har bevaret sit oprindelige, arkitektoniske udtryk.

Selvom nyhedsinteressen og nysgerrigheden er stor for så unik en ejendom, som bl.a. tiltrak sig mere end 10.000 klik på nettet og blev omtalt i Jydske Vestkysten, er målgruppen samtidig mere begrænset i forhold til et ”normalt” parcelhus. Derfor måtte Kira Staugaard og hendes mæglerkolleger også tænke i lidt mere utraditionelle baner, da de skulle markedsføre boligen for at finde den rette køber.

Huset blev solgt på godt en måned, hvilket langt fra er et særsyn i Sønderborg – heller ikke i forhold til liebhaverboliger. Vi solgte også for nylig en anden liebhaverbolig, og vi oplever generelt en øget interesse for liebhaverboliger i Sønderborg og omegn.

Vi finder køberne via vores stærke netværk.

EDC Poul Erik Bech har flere end 50 boligbutikker. Vi arbejder på tværs af hele landet, og vores store salgsstyrke gør, at vi er i kontakt med flest mulige potentielle købere. Vi lægger hver dag stor energi i at matche boliger med køberønsker fra vores landsdækkende køberkartotek.

”Tyske boligkøbere er en særdeles interessant målgruppe, når en bolig i vores område skal sættes til salg. Derfor annoncerer vi også – som de eneste mæglere i området – i Tyskland. Vi søger således efter købere både i og uden for Danmark, hvilket giver en markant øget chance, for at sælge til den højest opnåelige pris” forklarer Kira Staugaard

 

Kontakt mig for en gratis vurdering af din bolig