VIND EN SKIFERIE

Vinteren er over os – og mange drager i øjeblikket på skiferie med familie eller venner. Vil du også have muligheden for at komme afsted på pisterne, så er muligheden her nu.

Vi udlodder nemlig, i samarbejde med Vinterly Skirejser, en fantastisk skiferie i Østrig for to voksne og to børn på Gasthof Unterberg***. Rejsen inkluderer fly og transfer, ophold med morgen- og aftensmad, 6 dages liftkort og guideservice.

Hotellet ligger i Maria Alm, som er et særdeles børnevenligt område. Her findes alt fra skisafari til kælkeaften og vandring med snesko. Her bor man lige ved liften, og I samt børnene har mulighed for at komme på skiskole med danske skiinstruktører.

Konkurrencen kører på EDC Poul Erik Bech butikkernes lokale facebooksider – men du kan ligeledes finde konkurrencen på vores facebookside ved at klikke nedenfor.

Vi trækker en vinder mandag d. 4. marts 2019.

Udover gode oplevelser, elsker vi også at gøre en forskel for vores følgere – og derfor vil vi løbende afholde flere konkurrencer, hvor vi sætter fokus på de gode oplevelser. Følg vores Facebookside – så har du mulighed for at vinde flere gode oplevelser, som du kan dele med én/dem du holder af. Der er en rejse på højkant blandt vores butikker. Rejsen er som udgangspunkt med fly fra Kastrup 16/3 2019 til 23/3 2019 – dette kan dog ændres.

Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet, administreret af, eller associeret med Facebook. Ved afgivelse af tilladelser og informationer gives disse til EDC Poul Erik Bech. Ikke til Facebook.

 

 

Vinterly Skirejser er det tidligere Team Benns Ski. De valgte i 2018 at skifte navn til Vinterly Skirejser. Navnet er nyt, men bygger videre på deres velkendte rejsekoncept med fokus på høj servicekvalitet, danske guider, egne hoteller og masser af livgivende ferieoplevelser. Vinterly Skirejser uddanner deres egne skiguider, der desuden alle taler dansk. De står til rådighed døgnet rundt på rejsen. Udover deres danske guider garanterer de også for dansk skiskole på deres rejsemål. De tilbyder et meget bredt udvalg af skirejser – både til børnefamilier, til par uden børn, til singler, til ungdomsgrupper eller måske til kortklubben, der skal afsted til en kort og oplevelsesrig rejse hen over weekenden.