22 unikke og eksklusive rækkehuse til salg i Hornslet ved Aarhus

I frihedskæmperkvarteret i Hornslet mellem Aarhus og Randers bygges i øjeblikket 22 rækkehuse, der er lidt ud over det sædvanlige. Ud mod de grønne arealer i det sydøstlige hjørne af Hornslet, skyder de unikke dobbelthuse kaldet Friheden op på en spændende kuperet grund, som giver en helt unik bebyggelse. De eksklusive boliger er klar til indflytning allerede august 2021 for 1. etape, mens 2. etape er klar december 2021. EDC AROS og EDC Projekt Poul Erik Bech skal formidle salget af boligerne.

Boligerne på Friheden, Ole Geislers Vej i Hornslet er i fuld gang med at blive opført. Udvikleren bag projektet er JS Group, og bebyggelsen består af 22 rækkehuse, hvoraf de 16 boliger opføres i 1 plan fra 102-122 m2, mens 6 af boligerne bygges i 2 plan med et etageareal på 192 m2, hvor 131 m2 er godkendt som bolig. Malthe Brøckner Siggaard fra EDC AROS Hornslet siger:

“Frihedskæmperkvarteret er et snart fuldt udbygget nybyggerområde, som hidtil har budt på villagrunde samt almene og private lejeboliger. Derfor er det fantastisk for os som mæglere at få eksklusive og unikke rækkehuse til salg i et marked, der de senere år har været domineret af lejeboliger og typehuse. Boligerne opføres med et eksklusivt materialevalg fra yderst til inderst.”

“De 22 rækkehuse bliver således med helt unikke med facader i Cortenstål, og der opføres skønne fællesarealer med en vild beplantning og dejlige solorienterede private terrasser. Boligerne er med materialevalg af høj kvalitet, hvor køber har mulighed for at vælge inventar hos Invita Køkken og klinker og gulvbelægning hos sælgers leverandør, der er samtidigt gulvvarme og varmegenvindingsanlæg i alle boliger. De unikke og lækre rækkehuse har en dejlig rolig placering og fås til en kontantpris på mellem 2.595.000 kr. og 3.750.000 kr. Boligerne har fået en rigtig god start på markedet, fx er alle 4 boliger på 102 m2 reserveret til købsaftale på kun 5 dage.”

Rækkehusområdet Friheden har 1 km til indkøb; 1,5 km til skole; 1,8 km til idrætsfaciliteter, 2 km til letbanen og 4,5 km til Djurslandmotorvejen.

Forventer stor efterspørgsel

Projektet i Hornslet sælges i tæt samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus, som arbejder med projektboliger i det jyske, og i mange boligprojekter arbejder de tæt sammen med de lokale EDC boligbutikker. Tonny Broberg, projektchef, EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus siger:

“For os er det et spændende projekt, som er ved at blive bygget i Hornslet. Vi ser mange projekter, både tæt/lav og etageboliger. Men her får de kommende beboere et helt unikt produkt, som vi er sikre på rammer perfekt ind i efterspørgslen i markedet. De unikke facader og veldisponerede boliger vil aldrig gå af mode, ligesom placeringen ud mod de grønne arealer ved skovene vil tiltale mange købere. Samtidigt er det ikke langt fra hverken Aarhus og Randers, og tæt på indkøb, skole og fritidsaktiviteter.”

Området er godt forbundet med grønne arealer, stier og beboerne kan let komme rundt i byen, uanset om de skal til idræt, skole, arbejde, motorvej eller til byens letbanestop. De vil være indflytningsklar allerede i august 2021 for 1. etape, mens 2. etape vil være med indflytning i december 2021. Kontakt mæglerne EDC AROS Hornslet og EDC Projekt Poul Erik Bech for nærmere information.

Læs mere om de 22 rækkehuse på Ole Geislers Vej i Hornslet.

Tonny Broberg

Projektchef
Telefon: 58587848
Mobil: 23118757
E-mail: tobr@edc.dk