42 nye eksklusive ejerlejligheder i skønt naturområde i centrum af Kolding til salg

Nyopførte ejerlejligheder i det prisvindende boligprojekt Koldinghave i hjertet af Kolding får nu ny mægler. Lejlighederne er gennemdesignede og bærer præg af luksuriøst dansk design, kvalitet og en fantastisk beliggenhed. EDC Poul Erik Bech er nu tilknyttet projektet og skal sammen med en anden mægler, som har været en del af projektet i en længere periode, stå for salgsprocessen af de nye luksuslejligheder.

Salgsprocessen af de nye ejerboliger i Koldinghave er igangsat, og udstillingslejligheden er klar til fremvisning. Første etape af lejlighederne står klar til indflytning 1. juni 2020. Det unikke projekt, som i foråret 2018 vandt Koldings Kommunes arkitektkonkurrence, har været undervejs et stykke tid. Home har været tilknyttet projektet fra opstarten, og EDC Poul Erik Bech er nu også tilknyttet projektet.

”Der er ingen tvivl om, at Koldinghave har et kæmpe potentiale, da det lever op til byens høje ambitionsniveau indenfor design, og da det ligeledes formår at kombinere følelsen af storby og grønne naturområder. Derfor er vi glade for, at vi nu har fået muligheden for at være med til at sælge disse eksklusive ejerlejligheder. Som Danmarks største mæglervirksomhed forventer vi naturligvis, at vi kan være med til at skubbe gang i salget. Status på projektet er nu, at 5 af de 42 lejligheder er solgt, så vi håber endnu flere vil få øjnene op for Koldinghave,” siger Mads Frees Clausen, ejendomsmægler i EDC Poul Erik Bech Kolding.

Veltænkt og gennemdesignet projekt

De nye ejerboliger er designet af Cebra Arkitekter, hvis fokuspunkt er at sætte brugeren i centrum og udfordre arkitekturen. Koldinghave består af seks attraktive punkthuse, som sikrer en følelse af et trygt naboskab. Gennem hele projektet er der blevet lagt vægt på dansk design, integration af naturen og optimale solforhold i både opholdsrummene og på de store altaner og terrasser.

”Der er tale om et unikt projekt, hvor lejlighederne er designet og indrettet forskelligt, for at imødekomme de mange forskellige typer boliginteresserede. Altanerne er store, rummelige og alligevel via god arkitektur lavet private uden kig til naboens altan. Derudover har boligerne en fantastisk beliggenhed. Boligerne er nabo til klimaparken, og de attraktive seværdigheder og områder som midtbyen, Slotssøen og Marielundskoven ligger i gåafstand fra lejlighederne. Som beboer får man altså det bedste fra begge verdener, med både natur og byliv tæt på,” udtaler Mads Frees Clausen, EDC Poul Erik Bech.

  • 42 ejerlejligheder fordelt i 6 punkthuse
  • Boligerne er på 3-4 værelser fra 82-159 m2
  • Alle lejlighederne har minimum én stor altan/terrasse
  • Gulvvarme i alle lejlighederne
  • Penthouselejlighederne har meget store tagterrasser og adgang direkte fra elevator
  • Beliggende tæt på centrum og grønne områder
  • Mulighed for overdækket p-plads med sedum på taget
  • Indflytningsklar sommeren 2020
  • Læs mere om Koldinghave på edc.dk/koldinghave eller www.koldinghave.dk