Cornelia Hus: 155 nye bæredygtige ejerboliger til salg i Høje Taastrup C

Høje Taastrup Kommune er godt i gang med en ambitiøs udviklingsplan for Høje Taastrup C, hvor området mellem City2 og Høje Taastrup Station skal udvikles og binde byen bedre sammen til en ny attraktiv bydel på 262.000 m² med både bolig, erhverv, detail og nyt rådhus. Et af boligområderne på 12.300 m² har fået navnet Cornelia Hus og bygges af RHB Development og Heimstaden. Projektet går i jorden 1. oktober 2021, og EDC Projekt Poul Erik Bech har fået til opgave at sælge de 155 boliger enkeltvis. De forventes indflytningsklar i foråret 2023, og første åbent hus er allerede 29. august 2021.

I mere end 20 år har RHB Development udviklet mere end 30 solide og profitable ejendomsprojekter i hele Europa, drevet direkte af RHB Development eller sammen med investorer. Søren Riis Jensen, partner/COO i RHB Development siger:

”Cornelia Hus er et nyt, spændende projekt i den nye bæredygtige bydel Høje Taastrup C. Selskabet bag er A21 Taastrup, der er opkaldt efter det 12.300 m2 store byggefelt i Høje Taastrup C, og er et samarbejde mellem os i RHB Development og Heimstaden. Vi bygger 155 bæredygtige boliger i den nye bydel og erhverv med mulighed for café på 300 m2. Der kommer primært en masse nye lejeboliger, så vores projekt er et af de få ejerboligprojekter i den nye bydel. Vi har lagt vægt på, at byggeriet følger med tiden, så det er innovative og bæredygtige boliger i DGNB-guldcertificering i materialer, som vil være nemme at genbruge og som vil holde i mange år, og vi har lagt vægt på ekstra biodiversitet i de grønne områder omkring boligerne.”

”Det bliver flotte, moderne lejligheder tegnet af de prisvindende arkitekter Holscher & Nordberg. Der er lagt vægt på et design med teglskaller, der giver et smukt skyggespil på facadens rustikke tegl. Hver enkelt lejlighed er gennemtænkt i forhold til lysindfald, planløsning og optimal udnyttelse af m². Beliggenheden bliver direkte ud mod en grøn bypark, der bliver samlingspunkt og mødested, og gennem byparken kommer verdens længste skaterbane på 1 km. til at løbe. Den er tegnet af den danske verdensmester i skateboard og OL-deltager Rune Glifberg og er samtidig en klimasikringsløsning, der skal forebygge oversvømmelser,” siger Søren Riis Jensen.

Tæt på København og natur

Projektchef, Bjørn Gervø, EDC Projekt Poul Erik Bech siger: ”Høje Taastrup C bliver en ny, visionær og bæredygtig bydel med mere end 1.200 nye boliger og 3.000 beboere. Cornelia Hus bliver opført med varierende bygningshøjder på 4-6 etager, og de 155 lejligheder bliver på 2-4 værelser fra 62-106 m2 og priserne bliver på mellem 1.795.000 til 3.600.000 mio. kr., hvilket er betydeligt lavere end i København og omegn. De nye beboere er tæt på cafeer og shopping i City2, natur, skov, søer og grønne arealer, og S-togstationen er tæt på, så man kan være på Rådhuspladsen på 20 min., så vi forventer, at mange både unge og ældre vil kunne se fidusen i at slå sig ned i Cornelia Hus i den spændende nye bydel i Høje Taastrup.”

Om samarbejdet med EDC Projekt Poul Erik Bech siger Søren Riis Jensen, RHB Development: ”Vi har valgt at samarbejde med EDC Projekt, som vi tidligere har haft to projekter med, som er løst meget tilfredsstillende. Projektchef Bjørn Gervø er fantastisk både som person og ejendomsmægler. Han er altid et skridt foran, og der er bare styr på tingene, og han leverer en kæmpe indsats. Han er grundig, dygtig og har rådgivet os meget fint om indretning af lejlighederne, hvad der efterspørges og kan sælges, prissætning m.m. og nu skal EDC Projekt sælge de 155 lejligheder enkeltvis.”

”Bjørn har fx også været med til at beslutte, at der i alle lejligheder kommer et hjørne til arbejdsplads, eller et babyhjørne eller hvad man ønsker at bruge pladsen til, hvor der kommer masser af lys, så alle lejlighederne føles større, så en 2-værelses i princippet er en 2½-værelse. En løsning vi er meget tilfredse med, og som beboerne vil få stor glæde af. I det hele taget glæder vi os rigtig meget til at gå i jorden i oktober 2021 og ikke mindst opføre de flotte ejerlejligheder til de mange nye beboere.”

Cornelia Hus forventes indflytningsklar i foråret 2023, og første åbent hus er 29. august 2021. Læs mere på www.corneliahus.dk

Bjørn Gervø

Projektchef, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58587052
Mobil: 20161913
E-mail: bge@edc.dk