EDC Projekt Poul Erik Bech opruster med erfaren profil

Der er medvind på markedet for nybyggeri, og derfor ser mange ejendomsudviklere efter nye muligheder for at opføre boliger. EDC Projekt har derfor pr. 16/9-19 ansat en erfaren profil, der skal finde potentielle byggemuligheder til afdelingens mange ventende kunder.

”Markedet er lige nu præget af rekordmange nybyggede boligkvadratmeter. Vi oplever et øget behov for rådgivning i den opsøgende fase, og i særdeleshed hjælp til at identificere oplagte projektmuligheder, enten i form af nye byggegrunde eller ejendomme, der skal konverteres fra ét formål til et andet,” udtaler Kenneth Nielsen, projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech.

Han har derfor fået 53-årige Kenneth Torben Henningsen med om bord som partner i projektafdelingen i København. Han har en baggrund som bl.a. udviklingsdirektør i både Engsø Gruppen og Proximus, og han skal være med til at styrke afdelingens opsøgende aktiviteter, hvilket både indebærer identifikation af mulige byggegrunde eller konverteringsegnede ejendomme.

”Vi har mange kunder, der er på udkig efter den næste gode case. Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi identificerer en mulighed, udregner businesscasen og tager den indledende dialog med kommunen om ændring af lokalplaner, mv. Det kræver meget specialiseret viden, at kunne udregne hvordan et nyt ejendomsprojekt bliver optimalt, og derfor glæder det mig at få Kenneth T. Henningsen med om bord, da han er yderst kompetent og har mange års erfaring i branchen,” fortæller Kenneth Nielsen, og uddyber, at EDC Projekt Poul Erik Bech nu har tre ressourcer, der udelukkende arbejder med at identificere potentielle ejendomsprojekter.

”Når et nybyggeri er under opførsel, kan vores to projektafdelinger desuden varetage projektsalg eller udlejning af de nye boliger. Og vores investeringsafdelinger kan hjælpe med at identificere mulige investorer til et færdigudlejet projekt eller tidligere i processen. Således kan vi hjælpe kunden fra en tom byggegrund og helt til et færdigt nybyggeri,” slutter Kenneth Nielsen.

Kenneth Torben Henningsen bor i Smørum med hustru og to børn på 14 og 16 år. Han får sin daglige gang på EDC Poul Erik Bechs hovedsæde på Bremerholm i det indre København, men kommer til at arbejde med udvikling af byggegrunde og ejendomme over det meste af landet.

Blå bog: Kenneth Torben Henningsen

  • 2013-2019: Udviklingsdirektør, Jes J. Petersen A/S/Proximus
  • 2010-2013: Udviklingsdirektør, Engsø Projektudvikling A/S
  • 2008-2009: Udviklingsdirektør, Gribskov Gruppen A/S
  • 2007-2008: Projektdirektør, LokalBolig Projektsalg