Første ungdomsboliger på Kvægtorvet i Slagelse indflytningsklar

PFA Ejendomme er i fuld sving med at opføre 324 DGNB-guldcertificerede boliger på Kvægtorvet i Slagelse, hvoraf de 224 er ungdomsboliger og de resterende 100 er familieboliger. EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at foretage udlejningen.

Opførelsen af et stort boligudviklingsprojekt på Kvægtorvet i Slagelse går planmæssigt fremad og EDC Projekt Poul Erik Bech er valgt til at udleje boligerne. Første etape med 30 familieboliger og 8 rækkehuse er i fuld gang, og snart starter udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan, Investment Director, PFA Ejendomme, siger:

”Det går planmæssigt med byggeriet på Kvægtorvet, og de første boliger står snart klar. Prøveboligen er indrettet og er fremvist på de åbne huse, og vi forventer, at første etape af boligerne vil være indflytningsklare i løbet af efteråret. Vi har allieret os med EDC Projekt Poul Erik Bech, som vi har gode erfaringer med fra tidligere. Vigtigst er dog, at EDC Poul Erik Bech har en selvstændig afdeling i Slagelse, som har fingeren på pulsen i lokalmiljøet.”

Bæredygtige boliger til alle livets faser
Det går planmæssigt fremad med udlejningen af 1. etapes 30 familieboliger og 8 rækkehuse og der er meget få ledige. I August startede udlejningen af de første ungdomsboliger. Peter Morgan siger:

”Det er generationernes bydel med boliger til alle livets faser. Fra ungdomsboliger, store- og små familieboliger, til ældreboliger og sågar et friplejehjem, så det er et godt generationsmix, som kan skabe god dynamik og relationer på tværs af generationer. Der er stor opmærksomhed på ESG og bæredygtighed i ejendomsbranchen, og det er også i fokus i den nye bydel i Slagelse. Vi har arbejdet benhårdt med at minimere CO2-aftrykket for at opnå DGNB Guld-certificering. Derudover vil vi gerne symbolisere, at det skal være Slagelses grønne bydel med grønne arealer i området.”

Gammelt industriområde centralt i Slagelse
Kvægtorvet er et stort tidligere industriområde, præget af produktionsvirksomheder, to store slagterier og et gasværk. Sven Lyse, partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Syd-/Vestsjælland, siger:

”Kvægtorvet er et næsten 90.000 m² stort område, der tilbage i tiden var knudepunkt for handel af fødevarer på Vestsjælland. Området egner sig perfekt til et boligområde med kort afstand til Slagelse Station, Campus Slagelse og Slagelse Bymidte. Slagelse har udviklet sig til et populært sted at bo med gode uddannelser og rammer for familielivet. Boligprojekter er dermed vigtigt for Slagelses fortsatte udvikling.”

Bjørn Gervø, projektchef EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Vi er utrolig glade og stolte af, at få opgaven med at udleje boligerne i Slagelse for PFA Ejendomme. Det er et stort og spændende boligudlejningsprojekt med stort potentiale, som henvender sig til alle aldersgrupper. Vi glæder os til at følge projektet i mål og følge udviklingen i Slagelse. Vi oplever en god efterspørgsel på boligerne og glæder os til at udleje ungdomsboligerne på 32-44 m2 med en månedlig husleje startende fra 4.290 kr. pr. måned. Rækkehusene er på 98-108 m2 med en husleje på 11.650-11.950 kr. pr. måned, så priserne er langt mere konkurrencedygtige end i Storkøbenhavn.”

Sven Lyse

Partner, direktør, MDE
Telefon: 58587698
Mobil: 53605181
E-mail: sly@edc.dk

Bjørn Gervø

Projektchef, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58587052
Mobil: 20161913
E-mail: bge@edc.dk