Kenneth Nielsen fejrer 40-års jubilæum i EDC Projekt Poul Erik Bech

Projektdirektør i EDC Projekt Poul Erik Bech, Kenneth Nielsen, kan 1. september 2022 fejre 40-års jubilæum i virksomheden. Han startede i EDC Poul Erik Bech som den syvende medarbejder i 1982, og ejendomsmæglervirksomheden, som i dag er Danmarks største med 19 erhvervscentre, 75 boligbutikker, to projektafdelinger i København og Aarhus, har nu mere end 650 medarbejdere.

Kenneth Nielsen (69) kommer oprindeligt fra Varde, men flyttede til København i 1971, hvor han tog en bankuddannelse. Han startede i EDC Poul Erik Bech tilbage i 1982 og har været med på det meste af rejsen siden virksomheden blev etableret i 1978. Han siger:

“I min tid i banken beskæftigede jeg mig med finansiering af ejendomme, og jeg læste samtidig til ejendomsmægler. Derfor var det også naturligt at prøve kræfter som ejendomsmægler, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Det var for mig helt naturligt at starte hos Poul Erik Bech, som jeg har kendt, siden jeg var barn, hvor vi var naboer i Varde. Det er en virksomhed med rigtig gode værdier og en stærk kultur med kolleger, hvor mange har været her i rigtig mange år. Vi har i det seneste år fejret mange kollegaer. Sidste år var der fx 14 med 10-års jubilæum og 5 der fejrede 25-års jubilæum.”

Fra boligmægler til projektdirektør
Da Kenneth Nielsen startede, bestod EDC Poul Erik Bech af én butik på Nørre Voldgade i København City med både bolig og erhverv. Det var på den tid alene muligt at have et forretningssted i mæglerbranchen. Efter et par år blev han leder af boligbutikken i City, og efter det i 1989 blev muligt at have flere forretningssteder blev han leder og partner i en ny butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Siden 2000 har han været projektdirektør. Han siger:

“Jeg er meget tilfreds med mine 40 år i virksomheden, hvor jeg de sidste 20 år også har siddet i bestyrelsen i EDC Poul Erik Bech Holding. Det har altid været en dynamisk virksomhed, der er fulgt med tiden og fortsat med at udvikle sig positivt. Det har været rigtig spændende og inspirerende at være en del af Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed med den vilde vækstrejse, vi har været på. Jeg har været med i så mange år, hvor der både har været op- og bestemt også nedture – med finanskrisen, som den alt overskyggende, hvor al aktivitet gik i stå og mange konkurrenter lukkede deres projektafdelinger ned.”

“Vi har også haft perioder med voldsom efterspørgsel, hvor folk har ligget i soveposer for at være først i køen til nybyggede boliger. Alt i alt er det gået rigtig godt, og vores projektafdelinger i København og Aarhus har aldrig haft så mange projekter på hylderne som nu. Derfor er det stadig sjovt at gå på arbejde, og jeg har på ingen måde tænkt mig at stoppe, men jeg vil blive ved flere år endnu med fokus på vores kunder.”

Vigtig del af virksomheden
Kenneth Nielsen meldte for knap et år siden ud, at han vil stoppe som direktør for projektafdelingen i EDC Poul Erik Bech, som et led i et påbegyndende generationsskifte. Han vil give direktør-stafetten videre til yngre kræfter, men fortsætter med at være en vigtig del af virksomheden som senior advisor.

Poul Erik Bech siger: “Kenneth Nielsen har været og er en enorm vigtig del af vores virksomhed. Han har i 40 år leveret en helt ekstraordinær indsats, som jeg meget gerne vil takke ham for. Jeg håber, han vil fortsætte i mange år fremover. Han ønsker en mindre fremtrædende og tidskrævende rolle end som direktør for vores Projektafdeling, så vi er i princippet stadig på jagt efter en ny projektdirektør, men det er ikke nemt at udfylde Kenneths store sko. Vi er rigtig glade for, at han fortsætter hos os og kan dele ud af sin store viden og erfaring og i højere grad bruge tiden på de mange gode kunder.”

Kenneth Nielsen bor i dag i Værløse med sin kone, som han har tre børn med. Sin fritid bruger han i sommerhuset i Rågeleje, spiller tennis i Farum Tennisklub, og han elsker en god cykeltur.

40-års jubilæumsreception
Der holdes 40-års jubilæumsreception den 31. august kl. 15-17 hos EDC Poul Erik Bech, Bremerholm 29, 1069 København K, hvor forretningsforbindelser, kolleger og venner et meget velkomne. Tilmelding på www.edc.dk/kenneth40

Stadig stor efterspørgsel på boligudlejninger
EDC Projekt Poul Erik Bech oplever stadig betydelig efterspørgsel på boligudlejninger i store dele af landet og er i øjeblikket involveret i en lang række store, spændende projekter, hvor Kenneth Nielsen stadig har en stor rolle:

EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 463 bæredygtige boliger i Brøndby for CapMan Real Estate

294 lejeboliger i fyrtårnsprojektet Green Hills i Solrød for Balder Danmark

Coop Byen bliver en beundringsværdig og bæredygtig bydel: EDC Projekt Poul Erik Bech har haft en omfattende rådgivnings- og analyseopgave

Cornelia Hus: 155 nye bæredygtige ejerboliger til salg i Høje Taastrup C for RHB Development og Heimstaden

Oase Husene: 157 bæredygtige lejeboliger opføres i Høje Taastrups nye bydel for PFA Pension

EDC Projekt Poul Erik Bech skal udleje 210 bæredygtige boliger i Kasernebyen i Ringsted for Maycon

Læs også: “Stadig betydelig efterspørgsel på boligudlejninger i store dele af landet”

Eksperter over hele landet
EDC Projekt Poul Erik Bech har knap 20 eksperter, der udelukkende arbejder med udlejninger eller salg af projektboliger. Halvdelen har base i København, mens en håndfuld arbejder i Aarhus, mens Projekt også er til stede i Odense og Roskilde. Projektafdelingen arbejder tæt sammen med EDC Poul Erik Bechs 19 erhvervscentre, 75 boligbutikker og mere end 650 medarbejdere over hele landet. Især ved større salgs- og udlejningsopgaver arbejder EDC Projekt tæt sammen med vores lokale boligbutikker. Typisk forestår projektafdelingen salgs- og udlejningsmaterialet, PR, markedsføring og rapportering til bygherre, mens de lokale boligbutikker bistår med fx at vise boliger frem og har den enormt vigtige viden om det lokale marked og kunderne her.

Projektafdelingen i EDC Poul Erik Bech hjælper dels investorerne med at finde jord og udvikle store boligprojekter, dels sørger afdelingen for at få udlejet og sælge boliger, når projektejendommene står klar. Projektafdelingen arbejder udelukkende på vegne af egne kunder, og har altså ikke projekter i egen regning. Læs mere på www.poulerikbech.dk/projekt/

Artiklen er blevet bragt i InvestorFokus. Læs den nyeste udgave af InvestorFokus her.

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk