Nu udlejes PFA-boligerne på Randers Kaserne

96 lejligheder bliver indenfor de kommende 6 måneder færdiggjort på Randers Kaserne.

Et længe ventet projekt

Der er store forventninger til udviklingen af Randers Kaserne, og opførelsen af det første delområde på kasernen når snart til sin færdiggørelse.

By i Byen, som selskabet bag Randers Kaserne hedder, har for længe siden solgt projektet til PFA Ejendomme, og i foråret 2018 påbegyndte PFA opførelsen af de 96 boliger, som fordeler sig på 2 til 4-værelses lejligheder på mellem 67 og 106 m2. Raunstrup A/S har som entreprenør stået for byggeriet af boligerne, som opføres i materialer af høj kvalitet, og de første boliger forventes at være klar til indflytning i det tidlige forår 2020.

Bebyggelsen er placeret i det nordøstlige hjørne af kasernen ud mod de grønne arealer i øvelsesterrænet. Alle lejligheder bliver med udgang til terrasser i stueplan eller stor rummelig altan på alle de øvrige plan.

By i Byen ApS har sammen med PFA og Raunstrup A/S det seneste år arbejdet intensivt for at få tingene til at gå op i en højere enhed på kaserneområdet. Nu står de 96 boliger så klar til udlejning.

Henrik Sinnbeck fra By i Byen udtaler:

”Det seneste år har været travlt. Vi har bl.a. forhandlet en kontraktforlængelse med Randers Kommune på plads som nu er gældende frem til 2031, og samtidig har vi færdiggørelsen af det første boligprojekt på området klar inden længe. Randers Kaserne stortrives og området emmer af liv. Vi ser frem til at byde de første boliglejere velkommen til området.”

Velindrettede lejligheder i parklignende omgivelser

Ejendomsdirektør i PFA Michael Bruhn siger om boligprojektet.

”Vi glæder os til at byde beboerne velkommen i det kommende byggeri. Det er gode boliger til en bred målgruppe og med en attraktiv beliggenhed op ad det tidligere øvelsesområde, som nu er udlagt til rekreative formål, og samtidig er vi tæt på herlighedsværdierne i Randers Centrum. Der er en interessant helhedsplan for området, og vi forventer, at det tidligere kaserneområde vil få sit eget positive særpræg med en god kombination af boliger og erhverv – en lille by i byen.”

Udlejning af boliger

Det er EDC Poul Erik Bech Randers, i samarbejde med EDC Projekt Poul Erik Bech, der skal varetage udlejningen af boligerne, og her har man oplevet en stor interesse for nyopførte lejeboliger i Randers. Søren Kellberg fra EDC Poul Erik Bech i Randers, fortæller at man hos EDC Poul Erik Bech har oplevet en markant stigning i antallet af forespørgsler efter bedre, nyere lejeboliger i Randers.

”Mange har henvendt sig for at blive opskrevet til boliger forskellige steder i Randers, da de er spændte på at se, hvilke projekter der ville blive skabt i området. Vi har haft mange samtaler med modne par og singler, men også den ældre generation, som ønsker en god bolig, når villaen skal sælges. Nybyg med en placering tæt på grønne arealer, indkøbsmuligheder og med midtbyen blot 10 minutter borte er interessant for mange.”

Er du interesseret?

Projektet udlejes snarest, så skulle man have interesse i at høre mere om de nye boliger og blive skrevet op på interesselisten, skal du/I kontakte EDC Poul Erik Bech Randers på TLF: 8711 8711eller mail 893@edc.dk

 

Boligerne bliver en del af PFA Boliger.