Projektchef i EDC Projekt Poul Erik Bech fejrer 25-års jubilæum

Bjørn Gervø kan 1. november 2021 fejre 25-års jubilæum i EDC Poul Erik Bech. Han begyndte sin karriere i Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed som boligmægler i 1996 og senere som filialchef og partner, hvorefter han skiftede retning til Projektafdelingen. Her har Bjørn været lige siden, som projektchef, og det er blevet til mere end 15 gode år i afdelingen, der specialiserer sig i totalhåndtering, projektsalg og udlejning af projektejendomme.

Bjørn Gervø siger: ”Jeg har været utroligt glad for mine 25 år i EDC Poul Erik Bech. Jeg begyndte som boligmægler på Frederiksberg og skulle så at sige lære at kravle, før jeg kunne gå. Det har givet mig en uvurderlig ballast, som jeg har været meget glad for senere i min karriere. Især da jeg tog springet videre til Projektafdelingen, som markant ændrede min måde at arbejde med ejendomme på. Her arbejder vi meget analyserende og skal have endnu mere øje for detaljerne, hvilket passer godt til mig og det motiverede mig meget, og gør det fortsat.”

Op og nedture

Bjørn Gervø har i dag sin daglige gang i Roskilde, men har i adskillige år været placeret i København. I sine mange år i EDC Poul Erik Bech har han oplevet både op- og nedgangstider på ejendomsmarkedet. ”Jeg har været så privilegeret at have været med så længe, som jeg har. Jeg har oplevet flere konjunktursving, økonomiske kriser og økonomiske opture. Det har betydet, at både jeg og EDC Poul Erik Bech har skullet tilpasse os nye forhold og ny lovgivning hele tiden. Det er en superspændende branche at arbejde i som af naturlige årsager er i konstant udvikling, og det betyder, at vi hele tiden må tillære os ny viden. Det er godt, og det holder os skarpe.”

”Når man har arbejdet 25 år i samme vækstende virksomhed, vil der naturligt komme ændringer i organisationen, arbejdsformer og metoder, men jeg synes, at virksomheden har formået at fastholde de værdier, som jeg for 25 år siden blev en del af. Det er stadig de samme værdier som flid, etik og godt købmandskab, der er centralt og driver hele organisationen. Det sociale liv har vi også holdt fast i. Her er man en del af en familie, man føler sig hjemme, uanset hvem man taler med i organisationen. Vi bliver hele tiden flere og flere, og det er spændende at være en del af en virksomhed i vækst, og som hele tiden udvikler sig.”

Mere travlt end nogensinde før

Projektejendomme har bortset fra finanskriseårene oplevet massiv vækst i mange byer udover storbyerne København, Aarhus og Aalborg og i den senere tid er interessen for ejendomsprojekter i byer som bl.a. Roskilde, Køge, Holbæk, Slagelse og Ringsted steget voldsomt.

”Vi har mere travlt nu, end før coronakrisen satte ind, hvor markedet også var rigtigt godt. Corona har i den grad sat gang i bolig- og projektmarkedet, og der har været højt tempo. Der er masser af penge i markedet, der søger mod boligprojekter over hele landet for at imødekomme efterspørgslen,” fortæller Bjørn Gervø, der i projektafdelingen hjælper dels investorerne med at finde jord og udvikle boligprojekter, dels sørger for at få udlejet og sælge boliger, når projektejendommene står klar.

Stukket af cykelmyggen

Ved siden af arbejdet i EDC Projekt Poul Erik Bech, kan Bjørn Gervø godt lide at tage racercyklen frem. Han begyndte at nyde de længere ture i landskabet for bare få år siden. Trods sin sene start er han efterhånden blevet en nogenlunde habil cykelmotionist og har da også deltaget i enkelte cykelløb i Sydeuropa. I benene har han flere ture i Pyrenæerne og Alperne.

”Jeg er rigtig glad for at cykle. Kombinationen af at dyrke motion og nyde landskabet og naturen, er en måde jeg slapper af på og oplader batterierne. Op til mine cykelture i bjergene får jeg trænet noget mere og hårdere, men det er det hele værd. Det er gode oplevelser for livet, og dem gemmer jeg på.”

Bjørn Gervø

Projektchef, partner, ejendomsmægler og valuar, MDE
Telefon: 58587052
Mobil: 20161913
E-mail: bge@edc.dk