Stort køberkartotek gavner sælgere og boligsøgende

Alene i Solrød har EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen registreret over 1.100 interesserede boligkøbere. Et stigende antal handler sker via køberkartoteket, og det kan udløse et hurtigere salg for sælger, samt et præcist match for boligsøgende til den helt rigtige bolig, fortæller ejendomsmægler Frank Djelert.

1.106. Så mange boligønsker har EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen registreret alene for postnummer 2680 Solrød Strand i sit køberkartotek.

”Nogle boligsøgende kigger efter flere typer boliger. Lidt over 700 er på udkig efter en villa, mens næsten 400 søger rækkehus og knap 300 en ejerlejlighed. Efterhånden sker en stor del af vores bolighandler via vores landsdækkende køberkartotek, og vi bruger en del energi på at ajourføre og udbygge kartoteket,” fortæller Frank Djelert fra EDC Poul Erik Bech/Kurt Hansen.

Få et hurtigere salg

Vi er stolte over at kunne sige, at EDC Poul Erik Bech er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 50 butikker, fordelt over hele landet.

Vores størrelse giver os et rigtig godt kendskab til de lokale områder og en stor kontaktflade. Vores mange boligbutikker hjælper alle købere uanset om de søger lokalt eller skal flytte til en anden landsdel. Ofte skal køberne findes uden for lokalområdet, og vores virksomheds størrelse betyder, at vi kommer i kontakt med flest mulige potentielle købere, uanset hvor i landet de kommer fra.

”Vores Køberkartotek og størrelse kan vores boligsælgere have stor gavn af. Solrød har en del tilflyttere fra København, og da EDC sælger ca. hver femte bolig i landet, så er vores kolleger i hovedstaden ofte i kontakt med familier, der har sat boligen til salg og vil flytte til Sydkysten.  EDC sælger ca. hver femte bolig i landet, og vores afdelinger i hovedstaden er i kontakt med rigtig mange mennesker, som gerne vil flytte til Solrød” fortæller Frank Djelert.

Forspring til boligsøgende

Køberkartoteket er samtidig en stor fordel for boligsøgende. De personer, som har fået notereret deres boligønsker i EDC Poul Erik Bechs køberkartotek, får nemlig helt automatisk besked om boliger, der passer til de opstillede ønsker. Med bare én tilmelding på edc.dk får de mails med links til alle Danmarks boliger, der matcher behovet, både hos EDC og landets øvrige ejendomsmæglere. Der er også mulighed om at få informationer om de såkaldte diskretsager der sættes til salg i EDC, hvor boligen ikke er udbudt med fx annoncer, skilt og net, men er sat diskret til salg, fortæller Frank Djelert.

VIL DU VIDE, HVAD DIN BOLIG ER VÆRD?

Start med en gratis og uforpligtende vurdering af din bolig