EDC Poul Erik Bech AROS

Kontakt

Randersvej 25
8200 Aarhus N

Telefon: 86107399
Email: 821@edc.dk
CVR: 35630678

Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale

Velkommen til din lokale ejendomsmægler i Aarhus N, EDC Poul Erik Bech AROS. Vi er en ejendomsmægler med en klar filosofi – det handler om at gøre sig umage.

Hos EDC Poul Erik Bech AROS sætter vi en dyd i at yde kompetent rådgivning gennem hele salgsprocessen og du vil være i trygge hænder hele vejen gennem salget! Udover mange års lokalkendskab, er det kun uddannede ejendomsmæglere, der fremviser din bolig, hvilket bl.a. sikrer den høje kvalitet i vores arbejde.
Via EDC’s stærke netværk og samarbejde boligbutikkerne imellem, er vi i kontakt med både købere og sælgere landet over, hvilket giver dig en markant øget chance for at sælge din bolig til den bedste pris eller for at finde drømmeboligen.
Vi står hermed klar til at hjælpe dig – både når du skal sælge din bolig, eller som EDC købermægler.
Som noget nyt kan du ringe til os alle ugens dage fra 08.00-22.00.
EDC AROS består af 12 butikker og er dermed en af Jyllands største ejendomsmæglervirksomheder, der dækker hele Østjylland. Via vores gode markedsføringsværktøjer og stærke samarbejde butikkerne imellem, har vi mulighed for at give dig den bedste kundeoplevelse, hvad end du skal købe eller sælge bolig.

Vi ved, at det er en stor beslutning at handle bolig. EDC er uafhængig af din bank. Som den eneste store mæglerkæde i Danmark, der ikke er ejet af en bank eller realkredit, varetager vi kun dine interesser. Det er din garanti for en god og professionel bolighandel.

Ring og chat med os fra 8 – 22. Vi har udvidet vores åbningstid, så du kan ringe og chatte med os alle ugens dage fra 8 – 22. Du kan derfor nemt bestille et salgstjek, booke en fremvisning, eller få svar på dine boligspørgsmål – når det passer dig. For os handler det nemlig om at være der, når du har brug for det.
Vi glæder os til at møde dig!

Medarbejdere