EDC Poul Erik Bech, København N

Kontakt

Nørrebrogade 230
2200 København N

Telefon: 35840811
Email: 220@edc.dk
CVR: 33366620

Mandag 09:00 - 17:00
Tirsdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lørdag Lukket
Søndag 09:00 - 17:00

Velkommen hos din lokale ejendomsmægler på Nørrebro på Nørrebrogade – EDC Poul Erik Bech.

Uanset om du er på udkig efter en lille charmerende lejlighed i hjertet af Nørrebro ved Søerne eller ønsker at opgradere til større kan du trygt henvende dig hos os- din lokale ejendomsmægler på Nørrebro. Siden 1999 har vi hjulpet vores kunder med en tryg og sikker bolighandel her hos EDC Poul Erik Bech. Beliggende midt på Nørrebrogade midt i det pulserende og Nørrebro og omgivet af byens liv hjælper vi dagligt med boligsalg og boligkøb i hele København N og NV.

Boligbutikken er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 80 butikker fordelt over hele landet. Søger du en lokalkendt ejendomsmægler på Nørrebro, der hjælper dig gennem hele processen, så er du kommet til det rette sted. Vi har et stort lokalkendskab og netværk både i København N og København NV og du kan let kontakte os for en uforpligtende snak om dine muligheder for enten salg eller køb af en ny bolig. Vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes – og med salg fra alle vores mange butikker i Storkøbenhavn, har vi bygget bro mellem bydelene.

Uanset, hvordan boligmarkedet ser ud har vi, med vores mange års erfaring samt det store kendskab til netop denne del af København sikret dig, at EDC Poul Erik Bech er det oplagte valg, når der skal handles bolig. Vi arbejder dagligt med at matche køberønsker med boliger til salg via vores landsdækkende køberkartotek. Dette giver vores boligsælgere en øget chance for salg til den bedst mulige pris.

Vi arbejder engageret og professionelt med salg af alle typer boliger og alle ansatte i butikken arbejder for, at yde en høj service og opbygge et solidt tillidsforhold til vores kunder.
Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde det helt traditionelle salg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Kom forbi butikken på Nørrebrogade og få en god kop kaffe og en uforpligtende snak om boligmarkedet lige nu og dine ønsker. Du kan også let og enkelt kontakte os online alle ugens dage året rundt.

På gensyn hos din lokale ejendomsmægler på Nørrebro

EDC Poul Erik Bech

Poul Erik Bech Fonden
Det er ikke kun ejendomme på Nørrebro og i Nordvest, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillige ildsjæle bruger massevis af timer på at gøre en forskel for børn. Støtten finansieres via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere på: poulerikbechfonden.dk

Medarbejdere

Frank Larsen

Partner, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587378
Mobil: 27799155
E-mail: frla@edc.dk

Betina Hansen

Salgskoordinator
Telefon: 58587379
E-mail: bha@edc.dk

Sebastian Brunse

Partner, ejendomsmægler MDE
Telefon: 58587586
Mobil: 24600774
E-mail: sebr@edc.dk