EDC Poul Erik Bech i ny milliardhandel

En større international investeringstransaktion er netop indgået. EDC Poul Erik Bechs internationale afdeling har været rådgiver på en stor sag, som er handlet off-market, og hvor parterne ønsker at være anonyme.

Grundet stor stigning i antallet af internationale kunder oprettede Danmarks største mæglervirksomhed, EDC Poul Erik Bech, en selvstændig enhed for lidt over 1 år siden, som udelukkende servicerer internationale investorer og virksomheder samt danske virksomheder, der gerne vil til udlandet. Helle Nielsen Ziersen, partner og Head of International Relations siger:

”Det har været en god disposition, at vi udskilte de internationale kunder i en dedikeret international afdeling. Det har givet en endnu stærkere fokusering og bevirket, at vi netop har afsluttet en ny milliardhandel. Vi er desuden tæt på endnu en international transaktion i milliardklassen.”

Omfattende lokalkendskab
EDC international Poul Erik Bech løser primært opgaver som Tenant representation, Buy-side, Valuation, Capital Market, research og analyse og i særdeleshed Off-market-transaktioner.

”I takt med, at det internationale marked ikke længere kun relaterer sig til København og Århus, har vi nydt gavn af, at vi er den eneste landsdækkende erhvervsmæglervirksomhed, hvor vi kan supplere med et omfattende lokalkendskab,” siger Helle Nielsen Ziersen, EDC International Poul Erik Bech.

EDC Poul Erik Bech består af 61 boligbutikker, 17 erhvervscentre og har over 600 medarbejdere.