Få lokal viden om din by med CityFact: Hvilken by eller byer investerer du i?

Vi har i EDC Erhverv Poul Erik Bech udviklet et nyt analyseprodukt kaldet CityFact, der tager pulsen på erhvervsejendomme i specifikke markedsområder over hele landet. Onlineproduktet er lavet i samarbejde med vores 19 lokale erhvervscentre, så du som aktør i ejendomsbranchen kan få et dybdegående indblik i de faktorer, der driver investeringerne i netop din by og markedsområde.

Skriv dig op til CityFact her

CityFact kombinerer både relevant, offentligt tilgængeligt data med data fra EDC Poul Erik Bech og kvalitativ viden fra vores 19 lokale erhvervscentre. Styrken er dermed den samlede viden, som læseren opnår på én gang ift. et lokalt markedsområde, hvilket altså er samlet på en visuel, letlæselig og overskuelig måde.

CityFact dækker det brede ejendomsmarked med relevante tal og tendenser for specifikke kommuner og byer herhjemme. Indholdet er således relevant for mange aktører i ejendomsbranchen, herunder investorer, projektudviklere, udlejere, lejere og medarbejdere i det offentlige og i den finansielle sektor. Joseph Alberti, Head of Research i EDC Erhverv Poul Erik Bech, siger:

“Vi introducerer nu vores nye analyseprodukt CityFact, som vi har udviklet med en masse relevant ejendomsdata til vores kunder og samarbejdspartnere. Det er det første produkt på markedet, der samler alle relevante markedsforhold i ét samlet analyseprodukt, der betyder, at aktørerne i ejendomsbranchen nemt og effektivt kan danne sig et grundigt overblik over lokale markedsforhold. Vi oplever konstant en øget efterspørgsel efter værdiskabende data, der kan belyse og underbygge lokale markedstendenser. Det har været medvirkende til, at vi har udviklet CityFact, der er et analyseprodukt, der samler mange forskelligartede og essentielle markedsdata i én rapport.”

“Vores analyseprodukt indeholder data på demografiske bevægelser, herunder befolkningens udvikling, aldersfordeling, flytteaktivitet og tendenser inden for arbejdsstyrken for specifikke markedsområder med data helt ned på byniveau. Som Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med 75 boligbutikker, 19 erhvervscentre og mere end 650 medarbejdere, har vi mulighed for at give vores kunder og samarbejdspartnere markedsdata for alle vores markedsområder. CityFact vil derfor være relevant for mange med tilknytning til ejedomsbranchen – både private og offentlige aktører.”

Alle ejendomssegmenter
Analyseproduktet indeholder aktuelle markedsdata for ejendomssegmenterne bolig, kontor, detail, lager, logistik, produktion og projektudvikling samt informationer om tomgang, markedsleje, afkastkrav, udviklingsområder med byggeaktivitet – både historisk samt planlagt byggeri.

“Vi har udarbejdet CityFact i tæt samarbejde med vores mange lokale mæglere, der har fingeren på pulsen i forhold til den lokale markedsudvikling, så vi sikrer en så specifik, relevant og detaljeret viden som muligt. Alle tal er understøttet med kommentarer og forklaringer, så data fremstår klart, visuelt letlæseligt og tydeligt og suppleret med indsigt i lokale markedsforhold. Udover at vise den aktuelle status underbygges data med uddybende beskrivelser og tal for den historiske udvikling, så man får altså adgang til dybdegående ejendomsdata med mange værdifulde nøgletal,” siger Joseph Alberti og fortsætter:

“CityFact giver også et overblik over områdets mest markante udviklingsprojekter og beskriver, hvad der særligt gør sig gældende for disse. Det understøttes af aktuelle tal for byggeriet, både med historisk udbud og aktuelle projekter i pipeline. Analyseproduktet ser på tendenser og bevægelser, der gør sig gældende for lige netop din by og dit område, så du kan basere dine beslutninger på et velfunderet grundlag.”

De demografiske bevægelser er afgørende for ejendomsmarkedet og efterspørgslen efter ejendomme – både fra lejere, ejere og investorer. CityFact belyser både udviklingen i befolkningen og erhvervslivet, herunder jobs, arbejdspladser og brancher for den pågældende by. Analyseproduktet giver således et grundigt overblik over, hvilke underlæggende tendenser, der kan være med til at forklare udbud og efterspørgsel efter relevante ejendomstyper.

Joseph Alberti

Head of Research
Telefon: 58587467
Mobil: 51150140
E-mail: joal@edc.dk