Ledigt præsentabelt kontorlejemål i Viborg til den kvalitetsbevidste virksomhed

Nu er der mulighed for at flytte ind i en af de mest markante kontorejendomme i Viborg. DAHL Advokatpartnerskab udlejer nemlig et utroligt spændende lejemål i stueplan og på førstesal i deres domicilejendom på Lundborgvej 18 i Viborg. EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg har fået til opgave at finde en lejer til lejemålet, som er op til 1.056 m² og har god synlighed ud til Ydre Ringvej.

DAHL Advokatpartnerskab er et af Danmarks ældste og største advokatfirmaer med lokationer i både Aarhus, Esbjerg, Herning, København og ikke mindst deres domicil i Viborg. DAHL beskæftiger mere end 200 medarbejdere, hvoraf en fjerdedel sidder i domicilejendommen i Viborg. Der er dog stadig fin plads i den præsentable kontorejendom, så nu udlejer DAHL dele af ejendommen ud. Christoffer Belmann Mirasola, COO/Partner hos DAHL Advokatpartnerselskab, fortæller:

”Vi har besluttet os for leje en del af stueplan og førstesal ud. Kontoret egner sig til omkring 100 personer, men vi er kun halvdelen i Viborg, så vi har rigtig fin plads i huset, som vi gerne vil dele med en anden kvalitetsbevidst virksomhed, som kan være med til at skabe lidt mere liv i det store kontorhus.”

”Kontoret egner sig perfekt til liberale erhverv, fx en bank, et konsulentfirma, et revisionsfirma eller en IT-virksomhed, men vi er bestemt også åbne over for andre virksomheder, som ønsker at have kontor i flotte rammer og med lækre faciliteter. Der er uanede parkeringsmuligheder for både medarbejdere og gæster af huset, så der er rig mulighed for at holde konferencer eller andre arrangementer,” siger Christoffer Belmann Mirasola.

Unikt og fleksibelt lejemål
Det er EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, som har til opgave at finde en lejer til kontorlejemålet. Bo K. Jørgensen, partner og erhvervschef hos EDC Erhverv Poul Erik Bech Viborg, fortæller:

”Det er ikke hver dag, at man får sådan en her lejesag på hylden. Det er et helt unikt og spændende lejemål, i det, som velsagtens er Viborgs flotteste domicilejendom. Ejendommen fremtræder virkelig elegant og præsentabel, og så er der forskellige muligheder for antallet af kvadratmeter, så selv den mest kræsne lejer, vil kunne få opfyldt sine behov.”

”Der er mulighed for enten at leje alle 1.056 m² fordelt på både stueplan og første sal, eller ’nøjes’ med 386 m² i stueplan med indgang gennem den smukke og imponerende foyer. I stuen er der i alt 10 kontorer, som også kan bruges som mødelokaler og personalerum, og derudover to lyse åbne arealer til reception, en fordelingsgang, toiletfaciliteter og et tekøkken. På første sal er der yderligere 14 kontorer og desuden et imponerende og unikt lysindfald med store glaspartier i loftet,” siger Bo K. Jørgensen og fortsætter:

”Ejendommen ligger på Lundborgvej 18 med facade ud mod Ydre Ringvej, som er rimelig befærdet. Der er rigtig fine tilkørselsforhold til ejendommen og med kun 3 kilometer til Viborg centrum, er man også koblet til resten af byen.”

Bo K. Jørgensen

Partner, erhvervschef
Telefon: 58587896
Mobil: 26128029
E-mail: bkj@edc.dk

Arne E. Kjølhede

Erhvervsrådgiver
Telefon: 58587648
Mobil: 24593993
E-mail: aek@edc.dk