Ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland

Morten Gram (43) er optaget som ny partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland. Morten er bosat i Løgumkloster, hvor han også er født og opvokset, og deraf har et indgående kendskab til lokalområdet i Sønderjylland. Han kommer fra finanssektoren med et job i Danske Bank, hvor han de sidste 18 år har haft forskellige roller, heraf de sidste 12 år i ledende roller.

“De sidste 10-15 år har jeg arbejdet med ejendomme, og det synes jeg har været superspændende, så jeg glæder mig til at beskæftige mig med det i endnu højere grad,” siger den nye partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, Morten Gram.

Morten Gram kommer fra et job som formuechef i Danske Bank i Sydjylland og Kolding. Tidligere har han været filialdirektør og erhvervsdirektør, ligeledes i Danske Bank, hvor han har arbejdet i 18 år og dermed opbygget stor erfaring inden for finanssektoren.

“Jeg er glad for at blive optaget i partnerkredsen i EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland. Jeg glæder mig til at ‘stå på egne ben’ og være ansvarlig for at udvikle og vækste afdelingen sammen med de to andre dygtige partnere Morten Dahl Rask og Bjørn Borg,” siger Morten Gram.

Han fortsætter: “Jeg kender Morten Dahl Rask fra vores fælles tid i Danske Bank og Bjørn Borg virker også som en utrolig behagelig fyr. Vi er alle tre fra lokalområdet, og det er en stor fordel, at vi kender hver en flække i området. Vi er stadig det, som jeg vil betegne som unge, så jeg glæder mig bare til at give den gas og komme i gang med at angribe det sønderjyske erhvervsejendomsmarked. Det er samtidigt spændende at blive en del af en succes, hvor de to virkelig har formået at sætte os på landkortet og vundet markedsandele i Sønderjylland.”

Morten Gram er bosat i Løgumkloster med sin kone Pia og deres to døtre på 17 og 14 år. Udover gerningen som familiefar, er Morten en del af bestyrelsen på den lokale idrætsefterskole, SINE.

Ét fælles erhvervscenter
En ny ejerstruktur i EDC Erhverv Poul Erik Bech betyder, at de to erhvervscentre i Sønderborg og Aabenraa fremover bliver drevet i fællesskab af de tre partnere i EDC Poul Erik Bech Sønderjylland.

“Det er et utrolig spændende tidspunkt, at jeg kommer ind i EDC Poul Erik Bech. Etableringen af ét fælles erhvervscenter, men med to lokationer i Sønderborg og Aabenraa, er det helt rigtige i forhold til at fortsætte udviklingen og skabe vækst i de fire sønderjyske kommuner. Den rejse vil jeg utrolig gerne være en del af, og jeg glæder mig bare til at komme i gang,” siger Morten Gram.

Poul Erik Bech supplerer: “Siden de to sønderjyske erhvervscentre blev til ét stærkt og stort regionalt erhvervscenter under navnet EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland, har vi været på udkig efter en kompetent partner. Vi har ønsket at finde en som kan være med til at fortsætte den meget positive udvikling for os i Sønderjylland.”

“Derfor er vi også utrolig glade for, at Morten Gram indtræder som partner. Han kommer med en solid erfaring fra den finansielle sektor og er også et kendt ansigt i lokalområdet, så det er en stærk kapacitet, vi har fået ombord på holdet. Vi glæder os meget til at følge vores udvikling i Sønderjylland,” siger Poul Erik Bech.

Morten Wind Gram

Direktør, Partner
Mobil: 20234124
E-mail: mwg@edc.dk

Morten Dahl Rask

Direktør, Partner
Mobil: 23652427
E-mail: mrd@edc.dk

Bjørn Borg

Erhvervsmægler, Partner
Telefon: 58587551
Mobil: 61377113
E-mail: bbo@edc.dk