EDC Projekt Poul Erik Bech står for genudlejninger af 800 lejligheder på Sluseholmen

Danica Ejendomme har indgået en eksklusiv aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech om genudlejninger af syv ejendomme med et samlet areal på 81.105 m² fordelt på 800 lejligheder på Sluseholmen i København. Med så mange boligenheder er der stort set altid lejligheder til udlejning, så pt er 1% ledige og 4% af beboerne har opsagt deres lejlighed og flytter ud efter opsigelsesperioden på 3 måneder.

Sluseholmen er Københavns nye kanalby opført med inspiration fra den hollandske hovedstad Amsterdam. Danica Ejendomme indgik tidligere på året en aftale med EDC Projekt Poul Erik Bech om, at de skal stå for at genudleje lejlighederne på de syv boligprojekter på Sluseholmen.

Kenneth Nielsen, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Sluseholmen har fokus på seks kvalitetsområder; miljømæssig-, økonomisk-, social-, teknisk-, proces- og områdekvalitet. Danica Ejendomme udlejer kvalitetsboliger til deres pensionskunder, som har førsteprioritet, men også til hr. og fru Danmark, som sætter pris på kvalitet og som ønsker at bo på skønne Sluseholmen. Der er lejligheder i alle størrelser, som passer til alle. Til børnefamilien, kæresteparret eller en toværelsesbase til singlelivet.”

Han fortsætter: ”Vi er rigtig glade for aftalen om genudlejninger af lejlighederne på Sluseholmen. Vi har været meget tilfredse med samarbejdet derude og glæder os bare over at samarbejdet fortsætter. Vi har haft opgaven med at genudleje de syv ejendomsprojekter på Sluseholmen siden slutningen af 2021. Vi fik i Q1 2023 en eksklusiv formidlingsaftale på alle de 800 enheder, hvilket vi selvfølgelig ser som et kvalitetsstempel af vores arbejde med at finde lejere i et højt tempo, så snart der kommer nye udlejninger.”

Aktiv bydel i byen
Sluseholmen har udviklet sig til at være en aktiv bydel med højt til himlen. Der er god plads til børnefamilier, som har glæde af de dejlige gårdmiljøer i ejendommene. På den anden side af vandet er der masser af grønne og naturskønne områder på Amager Fælled.

Alexander Danielsen, projektleder, EDC Projekt Poul Erik Bech, siger: ”Der er gode muligheder for gå- og cykelture både sommer og vinter. Vandet og kanalerne giver liv med plads til både, kajakker, og så trækker det skønne havnebad også op. På 10 min. er du på Rådhuspladsen. Kombinationen af pulserende byliv og frisk luft og vand er attraktivt. I 2024 kommer der ovenikøbet metro til Sluseholmen, som forbinder bydelen endnu mere til resten af København og dermed bliver det en endnu mere attraktiv bydel.”

Gang i genudlejningen
”På udlejningsboliger som disse er der løbende en vis udskiftning. Med så mange enheder betyder det, at vi er ude på Sluseholmen til åbent hus, flere gange om ugen for at bevare en lav ledighedsprocent og undgå tomgangsperioder. Det er et virkelig spændende udviklingsområde med lejligheder i alle størrelser, så der er kvalitetsboliger til både yngre, ældre og familier, som tiltaler mange,” siger Alexander Danielsen.

Han fortsætter: ”Der er også tænkt fællesskab og diversitet ind med afsæt i et bredere lejesegmentet, så lejerne får et tilhørsforhold til naboerne og bliver boende i længere tid. Udlejningsejendomme har gennem de sidste mange år været meget populære pga. et usikkert boligmarked. Det betyder, at folk væbner sig med tålmodighed, og måske lige tager en udlejningslejlighed før de slår til og køber bolig, eller de ved, de kun skal bruge den midlertidigt.”

Danica Ejendomme og EDC Projekt Poul Erik Bech har en tilsvarende aftale om genudlejningen af 81 lejligheder på Uplandsgade 6A-6B på Amager. Her stod EDC Projekt også for udlejningen, hvor alle enheder var udlejet på kun 3½ måned.

Læs mere på www.sluseholmen.dk

Læs flere spændende nyheder i vores seneste udgivelse af Market Insight.

Kenneth Nielsen

Senior advisor, Partner, Ejendomsmægler & Valuar MDE
Telefon: 58587054
Mobil: 20330021
E-mail: kni@edc.dk

Alexander Danielsen

Projektchef, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587583
Mobil: 24799338
E-mail: ada@edc.dk