Stort boligprojekt med 110 nyopførte lejligheder: Første etape står nu klar til udlejning i Aarhus N

Nu bringer et spændende boligprojekt 110 nyopførte lejligheder på 54-65 m2 til den hurtigvoksende bydel Aarhus N. Byggeriet er en af de første etaper i udviklingen af Brendstrupkilen, som løber mellem Tilst og Skejby. De arkitekttegnede boliger er velbeliggende i cykelafstand til midtbyen, tæt på naturen og lige i nærheden af gode institutioner, foreninger og indkøbsmuligheder. De første lejligheder står indflytningsklar her i maj 2021. DUAS Bolig står bag projektet, og boligerne udlejes gennem EDC Projekt Poul Erik Bech Aarhus.

På Tulipanhaven 28-126B og Tulipanlunden 31-50B opfører DUAS Bolig for øjeblikket et stort boligprojekt med 110 lejelejligheder. Direktør i DUAS Bolig, Peter Due Laursen, fortæller om projektet:

”Vi har haft fokus på at skabe funktionelle lejligheder i et hyggeligt nærmiljø, hvor der er plads til både privatliv og et godt nabofællesskab. Projektet består af 110 arkitekttegnede 2-3-værelses lejelejligheder på 54-65 m2. Boligerne er delevenlige med gode værelser, hvor hver kvadratmeter er udnyttet på bedste vis. Samlingspunktet i lejlighederne er de lækre køkkenalrum med store vinduespartier fra gulv til loft, der lader lyset vælte ind. Vi opfører boligerne i kvalitetsmaterialer, og både køkkenet og badeværelset indrettes med elementer fra Svane Køkken. Der er enten et privat sydvendt opholdsareal i form af en stor altan eller en forhave, der afskærmes af bøgehække. Vi er meget tilfredse med lejlighederne, og vi glæder os til snart at se det nye boligkvarter fyldt med liv.”

Luplau Poulsen Arkitekter, der bygger på mere end 30 års erfaring i det aarhusianske arkitektmiljø, har tegnet boligerne. Partner og arkitekt Erik Luplau siger: ”Vi er forankret i den nordiske tradition med fokus på mennesker, materialitet, lys og det gode håndværk, og det giver sig også til udtryk i det nye boligprojekt. Den bølgende facade i form af forskydningen mellem lejlighederne giver et afvekslende arkitektonisk udtryk og danner samtidig private nicher. Helt fra de store linjer i byggeriet til overfladerne i boligerne har vi lagt vægt på at skabe en lys og imødekommende arkitektur – et rart sted at være både i rummene mellem husene, i haven foran bebyggelsen og i selve lejlighederne.”

Arkitekttegnede lejelejligheder i et skønt nærmiljø

De første boliger står indflytningsklar den 1. maj 2021, og de sidste beboere i den første etape kan flytte ind til august/september. Hele projektet står færdigt i februar 2022. Simone Sand, projektansvarlig i EDC Poul Erik Bech Aarhus, fortæller om lejlighederne:

”Aarhus N er i stor udvikling, hvor især de infrastrukturelle forhold er blevet forbedret gennem de seneste år. Der er etableret en supercykelsti fra Tilst mod Aarhus C, som gør det nemt at komme hurtigt og sikkert til og fra studie eller arbejde. Desuden er der gode busforbindelser, og E45 er under fem km væk. Bydelen tilbyder alt, hvad man har brug for i dagligdagen – daginstitutioner, skoler, gymnasier, indkøbsmuligheder, sportsforeninger og natur. Lejlighederne kommer til at ligge i gåafstand til den nye Rema1000 på Gasa-grunden, tæt på Skejby og lige i nærheden finder man Tilst Bypark på et stort naturskønt område med græsarealer og stier. Mange i området er også glade for at tage i True skov og til Skjoldhøjskolen.”

”Bydelen er kendt for sit gode naboskab, og det kommer også til at kendetegne det nye byggeri, da man har etableret gode rammer for lokal nærhed. Beliggenheden er kort sagt attraktiv og tilbyder noget for enhver smag. Det er også en af årsagerne til, at boligerne appellerer til både singler, unge par, mindre familier og seniorer. Derudover medfører placeringen, at huslejen kan ligge på 6595-7395 kr. om måneden, hvilket tiltaler mange, da det er en del under lejeniveauet tættere på midtbyen. Vi oplever allerede stor interesse for boligerne, så vi forventer, at det kommer til at gå rigtig godt med udlejningen.”

Læs mere om projektet her

Kort om Tulipanrækkerne

  • Arkitekttegnede 2-3-værelses lejeboliger på 54-65 m2
  • Husleje på 6595-7395 kr. om måneden
  • Forhave eller stor altan til alle lejligheder
  • Tæt på institutioner, natur, indkøb, skoler og Aarhus midtby
  • Depotrum til alle lejligheder
  • Elementer fra Svane Køkken i køkkenet og på badeværelset

Simone Sand

Projektansvarlig, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587562
Mobil: 20961209
E-mail: sisa@edc.dk

Camilla Skovgaard Jonassen

Projektansvarlig, Ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587705
Mobil: 40309093
E-mail: cajo@edc.dk