Det gælder om at være vedholdende

Helge Rud Larsen
Investeringsmægler, København

På tredje sal på Bremerholm har Helge Rud Larsen sin daglige gang som investeringsmægler. Som ung startede Helge dog et helt andet sted, nemlig som studentermedhjælp i DSB’s generaldirektorat, og efterfølgende i Kommunernes Landsforening (KL), hvor Helge blandt andet var med til at implementere økonomisystemer. I samme periode gennemførte Helge målrettet sin uddannelse som cand.polit. Med en flot kandidat i bagagen valgte Helge en ansættelse i revisionsfirmaet Arthur Andersen & Co., der førte ham til konferencer og møder rundt omkring i hele Europa, og senere var han i en årrække i skadesaktuaritet i Baltica.

I 1986 skiftede Helge så til det, som i dag stadig er hans arbejdsplads. Her fik han nemlig ansættelse som erhvervsmægler hos EDC Erhverv Poul Erik Bech – en ansættelse, som han sideløbende supplerede med en ejendomsmægleruddannelse og kort derefter også valuar.

– På det tidspunkt var jeg 34 år, så jeg kom med erfaring, en god uddannelsesbaggrund og – ret væsentligt, tror jeg – også modenhed. I den første periode var vi fire-fem dygtige kolleger i afdelingen, mens vi i dag er vokset betragteligt både i specialer og i antal erhvervscentre, så vi snart dækker hele Danmark.

At være teamplayer er efter min opfattelse altafgørende i en virksomhed som vores. I min hverdag arbejder jeg altid i teams, og vi supplerer hinanden godt.  1 + 1 = 3.

Helge arbejder i dag primært med investeringsejendomme.

– Her er processen en del af jobbet og en del, som jeg finder både spændende og givende. Processen kan være langstrakt og dermed også sætte ens tålmodighed på prøve, kan man roligt sige. Derfor gælder det om at være vedholdende, forklarer Helge, der peger på begrebet ”team” som et andet nøgleord. – At være teamplayer er efter min opfattelse altafgørende i en virksomhed som vores – hvilket i øvrigt også gælder i mange andre succesvirksomheder. I min hverdag arbejder jeg altid i teams, og vi supplerer hinanden godt.  1 + 1 = 3, lyder det med et skævt smil fra Helge.

Med det regnskab in mente bliver der således også altid overskud til at videregive erfaringer til nye og yngre kolleger – såvel hos Helge som andre steder i virksomheden. Så hvis du møder op med den rette indstilling, en god basisuddannelse og en vis form for ballast, kan et job her hos os i erhverv meget vel vise sig at være et ønskejob, lyder vurderingen fra Helge Rud Larsen.