Kick-start din karriere som praktikant

Vil du i praktik som ejendomsmægler?

Vi kan tilbyde et spændende og lærerigt praktikophold med efterfølgende mulighed for at blive trainee i virksomheden efter endt studie – i henholdsvis bolig og erhverv.

Indsigt i mæglerverdenen

Vi tilbyder et struktureret praktikophold, som blandt andet indeholder et to dages introduktionskursus i vores hovedsæde i København. Her møder du f.eks. lederne fra vores forskellige forretningsområder og får mulighed for at netværke med de øvrige praktikanter i virksomheden.

I hverdagen bliver du en del af teamet i boligbutikken eller erhvervscentret og den daglige drift. Du vil stifte bekendtskab med sagsgangen i en ejendomshandel, samt kundebetjening og annoncering.

Din profil

Vi søger finansøkonomer eller finansbachelorer, som brænder for at blive ejendomsmæglere, sagskoordinatorer eller ejendomsadministratorer på sigt. Derudover besidder du egenskaber som empati, højt drive, struktur, faglighed, samt en vindende personlighed.

Vejen til en praktikkontrakt: En længere rekrutteringsrejse

Vi gør vi en dyd ud af at finde de helt rigtige kandidater, da vi ikke har planer om at give slip på vores praktikanter, når praktikforløbet ophører. Derfor er vores ansøgningsproces også en længere rejse. Læs mere om hvordan vi rekrutterer praktikanter her.