Fra ansøgning til ansættelse

Det er en stor beslutning at sige ja til et nyt job. Derfor prioriterer vi en grundig ansættelsesprocedure, som sikrer et velovervejet match mellem ansøger og virksomhed. Når du søger et job blandt vores ledige stillinger, modtager du umiddelbart efter en mail med en bekræftelse på, at vi har modtaget den. Vi bestræber os på hurtigst muligt at give dig besked på, om du er gået videre til en indledende samtale.

Ansættelsesprocedure

Hvis din ansøgning vækker vores interesse, bliver du indkaldt til en samtale med en person fra vores HR-afdeling. Samtalen vil typisk tage en time, hvor vi kommer godt omkring, hvad jobbet går ud på, og hvad det er du kan tilbyde os. Hvis du går videre til anden samtalerunde, vil afdelingslederen være til stede sammen med en person fra HR. Inden samtale nr. to vil du oftest blive bedt om at udfylde en personlighedstest af typen ”Human Developer”, som giver os et indblik i dig som person og hvordan du reagerer i forskellige arbejdsrelaterede situationer. Testen er udelukkende en platform for samtalen. Efter anden samtale går der typisk to-tre dagen inden vi vender tilbage til dig. Er alt gået godt tilbyder vi dig en kontrakt, der matcher dine kvalifikationer.

Fortrolighed

Vi lægger vægt på fortrolighed i ansættelsesprocessen, og det er vigtigt for os, at du som kandidat oplever, at du bliver behandlet professionelt og med respekt. Vi behandler din ansøgning og alle dine dokumenter fortroligt. Ved referencetagning retter vi aldrig henvendelse til nuværende eller tidligere arbejdsgivere uden først at have aftalt det med dig. Har du været til samtale og skulle få et afslag, kan du også få uddybet dette. Testresultater for kandidater, der ikke opnår ansættelse, vil blive destrueret efter kort tid.

Vi glæder os til at høre fra dig.