Traineeforløbet fra A til Z

Vi tager din uddannelse og udvikling seriøst og tilbyder et inspirerende miljø med attraktive løn- og ansættelsesvilkår. Under vores 2-årige trainee-uddannelse kommer du rundt om alle aspekter i en ejendomshandel. Dette dels via dagligdagen i butikken og dels via undervisningsforløb sammen med firmaets øvrige trainees fra hele landet.  Du får endvidere mulighed for at komme på studietur i Danmark, og udover dette, inviterer vi alle der fastansættes efter endt uddannelse på en udlandstur, sammen med de øvrige fra holdet.

Men selv den længste rejse starter med det første skridt – og med det første skridt træder du direkte ind på vores hovedkontor i hjertet af København til en introdag, hvor du lærer firmaet bedre at kende. Herefter kommer du på en to dages bootcamp med EDC Akademiet og senere deltager du i en række undervisningsdage. I startforløbet ser vi det som vores fornemste opgave at klæde dig på til at håndtere de mest basale procedurer samt være i stand til at møde kunderne med overskud og overblik. Derfor får du undervisning i vores praktiske værktøjer, introduktion til vores værdisæt samt workshops, hvor du blandt andet arbejder med dit kropssprog og får tegnet din personlige profil, så vi sammen kan skræddersy din uddannelse. Mindst ligeså vigtigt er det, at du i startforløbet også lærer de andre trainees på holdet at kende, så I fra starten vænner jer til at dele erfaringer og udfordringer på tværs af landet.

På din første dag i afdelingen får du en buddy tilknyttet, som du kan læne dig lidt op ad i starten. Du vil løbende opleve at blive evalueret med henblik på løbende at blive betroet stadig flere opgaver indtil du efter 24 måneder står overfor den store slutevaluering.

Uddannelsen er nøje tilrettelagt i samarbejde med EDC Akademiet og fagspecialister. Vores undervisere er håndplukkede til opgaven med sans for at trække dig ud af din comfortzone og dermed skabe de bedst mulige rammer for udvikling og læring. Når du efter to år står med dit diplom i hånden er vores vision, at du træder ud i verden som både en helstøbt mægler og et helstøbt menneske. Vi satser på at vores trainees bliver i virksomheden efter endt uddannelse. Vi har således en klar udviklingsplan, der matcher dine ambitioner og drømme.

Din profil
Uddannelsesmæssigt er det en fordel, at du er Finansbachelor eller Finansøkonom, men din baggrund kan spænde vidt.  Det afgørende er, at du har et godt drive og en vindende personlighed.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på næste hold af Danmarks største talenter!