EDC Landbrug Poul Erik Bech ansætter endnu en landbrugskonsulent: “Jeg blev hurtigt ham, der tog sig af landbrugsejendomme i butikken”

Det går rigtig godt for EDC Landbrug Poul Erik Bech, så der er brug for flere kræfter. Derfor er Jonas Bertel Nielsen ansat som landbrugskonsulent i EDC Landbrug Poul Erik Bech i Næstved fra 1. februar, hvor han skal arbejde med salg af landbrugsejendomme. Han har allerede erfaring med området, da han kommer fra en stilling i EDC Bolig Poul Erik Bech Næstved, der var Danmarks fjerdebedst sælgende boligmægler i 2020.

EDC Landbrug Poul Erik Bech er et nyt dedikeret forretningsområde, som blev etableret for 1½ år siden. Opstarten af forretningsområdet er gået over alt forventning, og interessen i markedet er stigende. Det har skabt et behov for flere hænder. Jonas Bertel Nielsen er født og opvokset på landet på en gård ved Tappernøje i Axelved, hvor hans far er fritidslandmand og i en lang årrække har dyrket 90 hektar, men nu har solgt 20 hektar fra, da der var lidt for meget at lave. Han siger:

”Min far er fritidslandmand og har nu 70 hektar, så jeg har fra barnsben hjulpet til på gården og været med på sidelinjen, jeg hjælper stadig til ved høst og går meget på jagt. Jeg kender mange landmænd og har et indgående kendskab til landbruget. Jeg startede i EDC i 2018 og blev salgstrainee i starten af 2019 i EDC Poul Erik Bech/Brimer & Krag i Næstved, der i 2020 var den fjerdebedst sælgende boligmægler i hele Danmark. Det har altså været to vilde år med rigtig mange opgaver og salg, hvor jeg er blevet kastet ud i en masse spændende arbejdsopgaver. Grundet min landbrugsbaggrund blev jeg hurtigt ham, der tog sig af landbrugsejendomme i butikken, så jeg kender landbrugskunderne og har en god baggrundsviden og indblik i landbruget.”

”Jeg kender til de specielle følelser i landbruget, når man overvejer at sælge sit livsværk. Jeg kender hektarpriser, dialogen med landbrugsstyrelsen, muligheder for landbrugsstøtte og har en rigtig god dialog med kunderne på en ligeværdig fod. Det er enormt vigtigt at kunne snakke med kunderne på deres præmisser, og om de ting som optager dem. Jeg har haft masser af fremvisninger og vurderinger, herunder flere hundrede sager de sidste to år, så jeg glæder mig meget til at specialisere mig endnu mere i området, som jeg finder enormt interessant. Jeg ser det som en unik mulighed at blive en del af EDC Landbrug Poul Erik Bech, og at vi i løbet af de kommende år kan blive Danmarks største landbrugsmægler. Det vil jeg meget gerne være en del af, og jeg elsker at være med til at give kunderne gode oplevelser.”

EDC Poul Erik Bech er Danmarks største ejendomsmæglervirksomhed med 62 boligbutikker, 18 erhvervscentre og mere end 600 medarbejdere. Partner, landbrugschef, forstkandidat i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll, siger:

”Vores landbrugsafdeling har haft en rigtig fin start, og opstarten er forløbet bedre, end vi turde håbe på. Vi ansatte således allerede Sara Notkin efter ¾ år efter lanceringen af vores nye landbrugsafdeling, og nu er vi altså klar med Jonas Bertel Nielsen, som primært skal arbejde med fritidsejendomme og som kender markedet indgående. Vi har en ambitiøs strategi om at blive Danmarks førende erhvervsmæglere på landbrugsområdet, så dette er det helt naturlige næste skridt i vores fortsatte udvikling, og vi ser frem imod at have Jonas Bertel Nielsen med på holdet og hjælpe endnu flere kunder med at købe, sælge og få vurderet deres produktionsejendomme og fritidsejendomme.”

Frank Poll

Landbrugschef, forstkandidat, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587709
Mobil: 22146528
E-mail: fpo@edc.dk

Sara Maria Hovesen Notkin

Salgskoordinator, ejendomsmægler, MDE
Telefon: 58587928
Mobil: 50746685
E-mail: shn@edc.dk